Interview: At handle ind i fysiske butikker og på nettet bliver om få år en noget anden oplevelse, end vi hidtil har kendt til. Her fortæller Salesforces danske og nordiske direktør for selskabets Commerce-cloud om de funktioner, som selskabets kunder efterspørger.
23. januar 2017 kl. 15.25 | læs »
Annonce:

Sagen om bestikkelse af offentligt ansatte vokser fra kun at omhandle bestikkelse til måske også at omhandle skattefusk og underslæb. "Det var kulturen i Atea," forklarer tidligere Atea-chef.
23. januar 2017 kl. 12.08 | læs »1
Robot-arbejdshjælp er ved at være mainstream i finansverden, som er begyndt at tage hul på eksperimenterne med kunstig intelligens. Læs her, hvilke konkrete forretningsområder som bliver AI-styrede.
23. januar 2017 kl. 11.02 | læs »3
Apple forlanger milliarder af kroner udbetalt fra chipgiganten Qualcomm på grund af fejde om processorer til iPhone.
23. januar 2017 kl. 10.01 | læs »2
Klumme: Ingen vil fremstå som sårbare eller ende på forsiden. Mange dukker sig for at komme under radaren. Men det er ikke en klog løsning siger Årets CIO, Morten Gade Christensen.
23. januar 2017 kl. 09.18 | læs »2
Du vil få meget bedre kontrol over din computers batteriforbrug i den kommende Creator-opgradering til Windows 10.
23. januar 2017 kl. 08.30 | læs »51
Interview: Får du internet via telefonkablet, halter hastighed langt efter både kabel-tv og fiber. Men med lidt held kan et par nye teknologier forbedre din internetforbindelse allerede i år.
23. januar 2017 kl. 06.00 | læs »1
ELEAGUE Major 2017 er årets første - og største - af fire Valve-sponsorerede events i år. Det er et af de vigtigste events indenfor CS:GO, derfor har vi her en oversigt over de deltagende hold.
22. januar 2017 kl. 13.13 | læs »En tidligere konsulent ansat hos Udenrigsministeriets it-afdeling er idømt betinget fængsel for modtagelsen af bestikkelse fra it-leverandøren Atea.
20. januar 2017 kl. 16.21 | læs »4
Kvantecomputeren kan blive den næste store computerrevolution, der vender op og ned på vores liv, men vi ved endnu ikke hvordan. Lyder det underligt? Få forklaringen her.
20. januar 2017 kl. 15.16 | læs »1
It-giganten IBM har været igennem en række hårde år og er i fuld sving med en omfattende transformation. Her er ses resultaterne i det nye årsregnskab.
20. januar 2017 kl. 14.28 | læs »13
Telia kan være på vej til at forsøge købe TDC, skriver svensk avis.
20. januar 2017 kl. 13.45 | læs »Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
DS-Display A/S
Distributør af professionelt AV-udstyr, projektorer, digital signage, interaktive skærmløsninger, videokonference, storformatprint og -scan samt relateret tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
It-sikkerhed 2017: De nye trusler - og dit næste modtræk

Vi tager pulsen på den aktuelle it-sikkerhedssituation ved at gå i dybden med de nyeste trusler og give til inspiration til dine nødvendige modtræk. Der er masser at skulle forholde sig til som it-ansvarlig. Men har du forstået de reelle trusler, og prioriterer du sikkerhedsindsatsen på den mest hensigtsmæssige måde?

24. januar 2017 | Læs mere


It-sikkerhed 2017: De nye trusler - og dit næste modtræk

Vi tager pulsen på den aktuelle it-sikkerhedssituation ved at gå i dybden med de nyeste trusler og give til inspiration til dine nødvendige modtræk. Der er masser at skulle forholde sig til som it-ansvarlig. Men har du forstået de reelle trusler, og prioriterer du sikkerhedsindsatsen på den mest hensigtsmæssige måde?

26. januar 2017 | Læs mere


Customer Relationship Management (CRM)

CRM er stort set blevet en standard i danske virksomheder. Der stilles stigende krav til sikkerheden når værdifulde informationer om virksomhedens væsentligste aktiv - kunderne - skal sikres, deles og gemmes, og netop sikkerheden i den web-baserede løsning kan virke uoverskuelig. Hør mere om hvordan bringer du dig i front med CRM, og hvordan får du størst muligt afkast af din CRM-investering.

31. januar 2017 | Læs mere
Computerworld
Advarsel til Gmail-brugerne: Lumsk phishing-mail på spil netop nu - sådan spotter du den
Gmail-brugerne skal være på vagt: It-kriminelle forsøger sig i øjeblikket med en udspekuleret phishing-mail. Se her, hvordan du spotter fupnummeret.
CIO
Coop på jagt efter afløser til den 49 år gamle mainframe: "Systemet er ikke længere tilstrækkeligt til vores vision for Coop"
Coop Danmark er i gang med en støre digitalisering af hele forretningen, og det kommer ikke til at gå stille for sig i 2017. Blandt andet skal Coop have fundet en erstatning for den 49 år gamle mainframe.
Comon
Sådan installerer du Googles bil-system, Android Auto, på din smartphone
Android Auto har indtil nu krævet en bil med indbygget computer med touchskærm for at kunne fungere. Nu kan du installere systemet på din Android-telefon og benytte den som bil-computer og navigations-system. Se her, hvordan du gør.
Channelworld
Ny EG-direktør har en plan: Sådan skal EG vokse sig større og endnu mere profitabel
Interview: Mikkel Bardram er ny administrerende direktør i EG. Selvom EG nu har 2.000 ansatte og en omsætning på 1,8 milliarder kroner, er der potentiale for endnu mere, mener den nye direktør.
White paper
Tjekliste: 10 tegn på, at du har behov for at modernisere din Backup og Recovery løsning
Gennemgå denne tjekliste for at afgøre, om dit miljø har behov for en mere moderne tilgang til backup og recovery. Hvis ikke du kan tjekke nogen af disse af, kan det være tid til at revurdere din databeskyttelse strategi.