Artikel top billede

Sådan ser Kin-telefonerne ud, men de vil aldrig blive lanceret i Danmark.

Microsoft sender spritnye Kin-telefoner i graven

Microsoft dropper sine netop lancerede Kin-telefoner og satser i stedet på Windows Phone 7. Se forklaringen her.

Microsofts mobile forretning udvikler sig i øjeblikket hurtigere end selv en 16-årig tøz kan sms'e.

I de seneste uger har Computerworld beskrevet, hvordan Microsoft gør et ihærdigt forsøg på et comeback på smartphone-scenen med det nye Windows Phone 7, som nu også er på vej til Danmark.

Et produkt, der til gengæld aldrig når her til landet, er Microsofts Kin-telefoner, der har fokus på sociale funktioner og blev lanceret i USA i maj.

Kin One og Kin Two, som de to telefoner hedder, er bygget af Sharp og har slide-tastatur. Det har tidligere været meldt ud, at de ville blive lanceret i Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien her til efteråret.

Vil fokusere på Windows Phone 7

Nu meddeler Microsoft imidlertid, at selskabet - blot to måneder efter lanceringen - har besluttet at droppe den videre udvikling af Kin-telefonerne. De vil derfor aldrig blive lanceret i Danmark eller Europa.

"Vi har truffet beslutningen om at fokusere udelukkende på Windows Phone 7, og vi vil ikke lancere Kin i Europa dette efterår som ellers planlagt," udtaler virksomheden til Cnet.

"Derudover integrerer vi vores Kin-team med Windows Phone 7-temaet og inkorporerer vigtige ideer og teknologier fra Kin i fremtidige Windows Phone-lanceringer," lyder det endvidere fra Microsoft.

Microsoft-meddelelsen kommer, efter at Verizon så sent som i sidste weekend sænkede priserne på Kin-telefonerne med hele 50 procent.

Hverken Microsoft eller Verizon ønsker at oplyse til Cnet, hvor mange Kin-telefoner, der indtil videre er langet over disken, men en kilde oplyser, at det drejer sig om mellem 1.000 og 10.000.

Det er ikke ligefrem prangende salgstal, hvis man sammenligner med den netop lancerede iPhone 4, der allerede er solgt i flere end 1,7 millioner eksemplarer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere