Artikel top billede

Krisetid er rekrutteringstid

Tema: BI-konsulenthuset Affecto har udnyttet finanskrisen til at få fat i den type medarbejdere, der normalt er svære at få fingrene i. Læs her, hvordan firmaet vil fastholde medarbejderne - også efter krisen.

Udvid produktionsapparat under krisen

Claus kruse fortæller, at krisetider er det helt rette tidspunkt at ansætte nye medarbejdere på - også selvom det går ud over bundlinjen i regnskaberne.

"Det gælder om at bygge sit produktionsapparat op i nedgangstider. Selvfølgelig ikke så meget, at man sætter hele forretningen over styr. Men det er i krisetider, det er muligt at få fat på de skarpeste knive i køkkenskuffen," forklarer han.

Den vigtigste opgave fremadrettet består så i at holde fast på de medarbejdere - også når økonomien vender.

"Konsulenter tiltrækkes typisk af interessante projekter, og det mener jeg, at vi kan tilbyde. Desuden har vi et meget stort fagmiljø af eksperter inden for business intelligence," siger han.

Desuden forklarer Claus Kruse, at Affecto har stort fokus på videruddannelse. Blandt andet igennem Affecto University, som er virksomhedens eget efteruddannelsescenter.

Vil være landets bedste arbejdsplads
Udover at kunne tilbyde et udfordrende arbejdsmiljø, så har Affecto også ambitioner om at være et rart arbejdsmiljø.

Blandt andet har Affecto en målsætning om at få en topplacering i Great Place To Works årlige kåring af landets bedste arbejdspladser senest i 2012. Her har det i flere år været Microsoft, der er løbet med sejren.

"Vi har sat gang i en intern værdiproces, der skal forbedre tonen og sammenholdet på arbejdspladsen," siger Claus Kruse.

I stedet for at nedskrive regler for alt, så tror Affectos direktør på værdier, der kan bruges som retningslinjer for det daglige arbejde. Og her er respekt den værdi, der har størst betydning.

"Respekt er et fantastisk ord. Vi skal have respekt for hinandens arbejde, hvad enten det drejer sig om receptionisten eller en af vores specialister. Vi have respekt for vores kunder og for det arbejde, vi udfører. Forsinkelser og manglende leverancer er mangel på respekt," fortæller Claus Kruse.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere