Artikel top billede

Sådan har Microsoft testet Windows Phone platform

Microsofts store satsning Windows Phone 7 er ved vejs ende og klar til at gå i produktion. Læs her, hvordan Windows Phone 7 er blevet testet.

Microsoft har været længe undervejs med selskabets nye mobil-platform og har selv erkendt, at det kommer to år for sent ind på det bugnende smartphone-marked.

Men nu er arbejdet ved at være ved vejs ende. I hvert fald for det team af Microsoft-udviklere, der har stået for den nye mobil-platform.

"I dag er den dag, Windows Phone teamet har arbejdet hen imod, og vi er meget glade for at sige, at vi har nået den største milepæl for vores interne team, frigivelsen til produktionen af Windows Phone 7," skriver Terry Myerson på Microsoft Windows Phone Blog.

Han er vicedirektør, med ansvar for Windows Phone udviklingen.

Han lover samtidigt, at den nye platform er den mest gennemtestede, der nogensinde har set dagens lys. Daglige test har kørt på næsten 10.000 enheder.

Der er gennemført over en halv million timers stress-test og 8,5 millioner timers automatiserede test.

Samtidig har der været tusindvis af uafhængige testere af softwaren, som har givet feedback og kommet med ideer til ændringer.

Skal sikre varig succes
Selvom arbejdet med platformen nu i første omgang er ved at væres slut for Microsoft-teamet, så er det ifølge Terry Myerson kun begyndelsen.

"Dagens milepæl er spændende, ikke kun på grund af det vi leverer til kunderne senere på året, men også fordi det gør os klar til succes i det mobile univers på lang sigt. Det her er kun begyndelsen," skriver han på bloggen.

Microsoft har sat alle sejl til for, at den nye platform skal tage markedet med storm. Listen over mobil-producenter tæller blandt andet store store spillere som HTC, Samsung og LG.

Samtidig har Microsoft bebudet, at der bliver smidt 2,4 milliarder reklame-kroner efter den nye platform.

Læs også: Her er de danske planer for Windows Phone 7

Læs også: Er Microsofts smartphone-comeback dødsdømt?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere