Amerikansk mediegigant køber dansk redigeringssystem

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 23. august 2002.


CCI Europe får trecifret millionkontrakt med USA's næststørste avisudgiver Knight Ridder.

Den amerikanske mediekoncern Knight Ridder har netop indgået en kontrakt til flere hundrede millioner kroner med det danske firma CCI Europe, der er en del af den danske Stibo koncern. De skal levere og implementere avisredigeringssystemet CCI NewsDesk på amerikanernes aviser.
- Vi ville have et redigeringssystem, som gjorde os i stand til at maksimere vores journalistiske ressourcer. CCI NewsDesk giver os det markedsførende redigeringssystem, som med succes er implementeret på mange af verdens førende aviser, siger Steve Hannah, Vice President of Technology hos Knight Ridder.
Knight Ridder er USA's næststørste avisudgiver med et dagligt oplag på 8,5 millioner aviser på hverdage og 12 millioner om søndagen fordelt på 34 aviser, heriblandt The Kansas City Star.
CCI NewsDesk implementeres på tre aviser i år, men senere skal alle koncernens aviser gå over til CCI NewsDesk.
Tidligere på året solgte CCI Europe redigeringssystemet til hæderkronede aviser som The New York Times og The Boston Globe.
- Vi er naturligvis glade for, at Knight Ridder valgte os som leverandør. De har altid været på forkant med udviklingen inden for teknologi og nyhedsformidling. Det giver CCI Europe mulighed for at sætte standarderne for redigeringsløsninger, siger Carsten J. Christensen, direktør for CCI Europe.
CCI Europe udvikler ud over redaktionelle systemer også systemer til annonceproduktion og annoncesalg.
De har kunder både i Europa, USA og Asien, og sammen med selskabet Stibo Catalog udgør de en af de største softwarevirksomheder i Danmark med 600 medarbejdere.
CCI Europe var en del af det nu hedengangne Aarhuus Stiftsbogtrykkerie, der i den forløbne uge tog navneforandring til Stibo A/S. De er i dag en international koncern inden for software og grafisk industri med over 1.000 medarbejdere over hele verden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere