Nokia N97 kommer efter nytår

Fuldt QWERTY-tastatur, trykfølsom skærm og 32 gigabyte hukommelse - lyder det som noget for dig? Nokia har netop præsenteret N97, der lander i butikkerne efter nytår. Læs mere om den spændende mobiltelefon her.

I september testede vi N96, som vi ikke var alt for imponerede over.

Sammenlignet med konkurrenterne mangler den for eksempel tastatur og trykfølsomme muligheder.

Men i går præsenterede Nokia næste mobil i N-serien, Nokia N97, og Nokias nye flagskib har både fået et fuldt QWERTY tastatur og en 3,5 tommer trykfølsom skærm.

Skærmen er i 16:9 bredformat, rummer op til 16 millioner farver og har en opløsning på 640x360 pixels. Den kan gøres personlig med widgets fra diverse webtjenester og sociale netværkssider.

Nokia N97 har hele 32 gigabyte intern hukommelse og med mulighed for at udvide med 16 ekstra gigabyte, er der rigtig god plads til video, musik og billeder.

N97 introducerer konceptet "social location". Mobilen har integreret A-GPS sensorer og elektronisk kompas, så telefonen intuitivt opfatter dens geografiske position, som man kan dele med sine venner.

Brugerfladen i N97 er femte udgave af S60, og telefonen vejer 150 gram og måler 117,2 x 55,3 x 15,9 millimeter. Mobilens kamera er på fem megapixel og har Carl Zeiss optik, og N97 har både Wi-Fi og Turbo-3G.

Mobilen forventes at kunne købes i første halvår af 2009. Salgspris i euro er 550 uden moms og eventuelle tilskud, men en dansk pris kan vi endnu ikke afsløre.

Du kan se en video af Nokia N97 her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere