Find manualen du har mistet

Har du smidt instruktionsbogen til din Porsche 911 væk, så find den gratis online på websiden OwnerIQ, der selvfølgelig også rummer mere almindelige manualer til mobiltelefoner, fjernsyn, køkkenudstyr, kameraer og meget mere.

Er du kommet til at smide manualen til din mobiltelefon ud, eller har du spildt rødvin på brugsanvisningen til din splinternye fladskærm, så kan du sikkert købe en ny af producenten.

Men en anden og billigere mulighed er at undersøge, om du kan finde manualen i en gratis, digital udgave på internettet.

Websiden OwnerIQ rummer et kæmpe arkiv af manualer til alle mulige produkter. Mange af dem er til mærkelige amerikanske produkter, vi aldrig har hørt om, aldrig kommer til at høre om, og som vi er komplet ligeglade med.

Men heldigvis kan du finde mange andre relevante manualer. Har du for eksempel smidt brugsanvisningen til din Sony-fladskærm væk, så er der god chance for at finde den digitalt på websiden, hvor du finder kategorier som køkkenudstyr, bilradioer, telefoner, tv, kameraer, biler og mange flere.

Finder du ikke den manual, du mangler, så ligger den måske på Retrevo.com (eller omvendt), som vi tidligere har skrevet om.

For at bruge OwnerIQ, der er en hovedside, der leder til kategorisider alt efter, hvad du søger på - kræver det, at du opretter dig som bruger. Det tager dog kun få sekunder og er de ekstra tastetryk værd, hvis du finder det, du søger.

En ekstra fordel er, at alle de manualer, du vælger, bliver gemt under din profil, og du kan få en meddelelse, hvis en manual du er på jagt efter endelig kommer online.

Manualerne kan gemmes som en PDF-fil, og du kan prøve webtjenesten her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere