Artikel top billede

Direktører og it-chefer falder i løn

Computerworlds lønstatistik viser, at gruppen af direktører og it-chefer er faldet i løn. Se her, hvordan de forskellige jobgrupperinger klarer sig, og om du får lige så meget i løn som dine kolleger.

I Computerworlds store lønstatistik for 2010 er der ikke meget at komme efter for herrerne og kvinderne, der er højt på strå.

Lønnen i gruppen for direktører og it-chefer er nemlig faldet 2,1 procent det seneste år. Gruppens gennemsnitsløn er faldet fra 54.588 til 53.463 kroner.

Samtidig har direktørerne og it-cheferne affundet sig med situationen. 51 procent af personerne i gruppen svarer, at de er tilfredse med lønudviklingen i det seneste år.

De er da også stadig den gruppering, der har den højeste løn på it-jobmarkedet.

Projektledere er årets højdespringere

Årets højeste lønstigning skal findes i gruppen af projektledere. De har samlet set hevet 5,0 procent mere hjem i løn det seneste år.

Det er en stigning fra 41.714 til 43.783 kroner.

Det betyder dog ikke, at denne gruppe er mere tilfreds med lønudviklingen end andre grupperinger. Her er det kun 49 procent som svarer, at de er tilfredse med lønudviklingen.

Årets næsthøjeste lønstigning tilfalder gruppen af webudviklere. De er i det forgangne år gået fra en gennemsnitlig løn på 34.458 til 35.821 kroner. En stigning på 4,0 procent.

Du kan tjekke gennemsnitslønningen for alle grupperingerne her: Computerworlds lønstatistik 2010.

Lønstatistikken 2010 er gennemført af Computerworld og Loyalty Group i samarbejde med SCR-Gruppen. Undersøgelsen bygger på svar fra 2.458 it-ansatte og er foretaget i perioden juni til august 2010.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere