Artikel top billede

Danske Serious Games indgår aftale med Bonnier

Den danske computerspiludvikler Serious Games Interactive og svenske Bonnier Utbildning indleder samarbejde om digital distribution i Sverige.

Den danske spiludvikler Serious Games Interactive indleder et samarbejde med den svenske mediekoncern Bonnier om digital distribution af danskernes prisvindende spil, Playing History: Pesten, der nu lanceres i Sverige.

De to virksomheder har siden 2008 samarbejdet om salg og markedsføring af læringsspillet Global Conflicts, men i dag har markedet for undervisningsmidler udviklet sig fra traditionel distribution af fysiske produkter til digital distribution.

Playing History: Pesten er det første i en serie af 3D-spil, der formidler viden om vigtige begivenheder og perioder i verdenshistorien gennem spiloplevelse.

Svenskerne er imponeret over kombinationen af overbevisende grafik og det pædagogiske indhold i spillet, og ser samarbejdet som en god mulighed for at tilbyde et supplement til den traditionelle undervisning, der ellers primært består af bøger og videoer, forklarer Tove Helander, som er redaktør hos Bonnier Utbildning.

"Ved at udvide vores samarbejdsaftale til at inkludere Serious Games Interactives nyeste spilserie, bevæger vi os tættere på fremtidens digitale distributionsmetoder af uddannelsesmateriale," siger hun. 

Vigtigt samarbejde

Bonnnier Utbildning kalder sig selv et af Sveriges hurtigst voksende uddannelsesforlag, der udgiver uddannelsesmateriale til folkeskoler, gymnasier, højskoler og erhvervsliv.

Samarbejdet med Bonnier Utbildning er vigtig for Serious Games Interactive, konstaterer Mikkel Lucas Overby, kommerciel direktør hos Serious Games Interactive.

"I forbindelse med salg og markedsføring af Playing History har det været afgørende for os at finde samarbejdspartnere, der er fremsynede i forhold til de digitale muligheder. Vi håber, det kan være med til at øge opmærksomheden på brug af computer i undervisningen i Norden," siger han.

Serious Games Interactive er startet i 2006 i København og beskæftiger 20 ansatte.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere