Artikel top billede

Sådan kan du fjernstyre din pc - også fra din mobil

Ny udgave af fjernstyrings- og præsentationssoftware giver nemmere adgang til fjernkontrol af pc'er. Se hvordan du kan fjernstyre din pc fra en mobiltelefon.

Det er ikke lang tid siden, at Microsoft lancerede Lync 2010, afløseren for den gamle Office Communications Server.

Med Lync 2010 kan du blandt andet afholde webkonferencer og møder via nettet. Det er således en af de mange forskellige samarbejdssystemer, der gør det muligt for kollegaer og samarbejdspartnere i forskellige egne af landet at mødes via nettet. 

Ny version med nemmere tilslutning

Et andet produkt, der også tilbyder webkonferencer og netmøder, er Teamviewer, der nu er kommet i en ny version 6.

Teamviewer har ikke de samme muligheder som Lync 2010 for at integrere med Exchange og Sharepoint, men derimod giver Teamviewer mulighed for at fjernstyre din kollega, samarbejdspartner eller kollegas pc.

Det gør Teamviewer populært til blandt andet support-opgaver.

Blandt de nye features i Teamviewer 6 er blandt andet en nemmere etablering af fjernstyring af en computer, ligesom det er nemmere at etablere netmøder og konferencer.

Har du købt en licens til den gamle udgave af Teamviewer den 1. oktober 2010 eller senere, kan du gratis opgradere til den nye version 6.

Indtil 31. december 2010 vil der være rabat på alle opdateringer til den nye version 6.

Fjernstyring via din mobiltelefon
Du har kunnet anvende Teamviewer fra iPhone og iPad et stykke tid, og nu kan du også anvende Teamviewer fra en Android-mobil. Det giver nogle helt nye muligheder for at yde support, hvis du er væk fra kontoret. Med din mobil kan du få adgang til en kollegas eller kundes computer og hjælpe vedkommende, hvis de er kørt fast i en opgave.

Nedenstående video viser, hvordan Android-app'en giver adgang til en computer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere