Artikel top billede

Stærkt Logitech headset uden besværlige kabler

Trådløse hovedtelefoner giver lyd uden besværlige kabler. Men kan kvaliteten holdes i top og prisen nede? Læs testen af Logitechs lækre G930 her.

Stærkt Logitech headset uden besværlige kabler

Din bærbare er koblet til det trådløse netværk, musen er trådløs, telefonen uden ledning - og så er det ærligt talt noget pjat at sidde der med hovertelefoner med ledning i.

Så hvis du er på udkig efter at udryddet nogle af computerens sidste kabler, burde Logitechs trådløse G930 med 7.1 surround lyd være med i toppen af din indkøbsliste.

For ikke alene er rækkevidden på papiret stor nok til, at du kan smøre dig en mad i køkkenet, mens dine holdkammerater holder fjenden væk, men vores egen test viste, at det holder stik, selv om køkkenet er på en anden etage og et par mure væk.

G930 har desuden en fin batterilevetid og en nem opladning direkte fra computeren med et mini-USB stik. Tilslutningen foregår nemt med et USB-stik i din computer, hvorefter både Mac og Windows selv finder de nødvendige drivere.

På siden finder du tre knapper, der kan programmeres (som kræver, at du installerer det medfølgende software), en mute-knap til mikrofonen og en rulleknap til volumen.

God lyd i surround

Lydkvalitet og komfort er der heller ikke noget at udsætte på. Hovedtelefonerne er af kop-typen, hvor hele øret omsluttes. Og heldigvis er kopperne samtidig så bløde, at bebrillede nørder som denne tester ikke får mast brillestængerne ind i kraniet. Så selv efter fire timer i selskab med gode venner over Skype og World of Warcraft var ørene hverken varme eller fladmaste. 

Eneste minus ved konstruktionen er dog, at Logitech G930 lukker alle andre lyde ude. Så ægtefæller, børn og andre forstyrrende elementer vil opleve en effektiv lydbarriere, som skal forceres af fagter, tegnsprog eller ved at trække den medfølgende USB-dongle ud af computeren.

Skal du derfor samtidig lytte efter andre lyde i omgivelserne, for eksempel når du skal nikke på det rigtige tidspunkt i den spændende historie om køen i Netto, bør du overveje Plantronics Open-ear design.

Rent kvalitetsmæssigt matcher Logitech G930 den forholdsvis høje pris på lidt over 1.100 kroner. Der er ingen tvivl om, at der er fin bas i lyden, og både stemmer og musik går rent ind - men det er dog først og fremmest et headset til spil og snak. 

Læs mere om specifikationerne på G930 her.




IT-JOB

JP/Politikens Hus

Erfaren Softwareudvikler

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior DeltaV Engineer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Risikostyringskonsulent til tværfagligt risikoteam
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere