Test: Her har du tre lækre Bluetooth-hørebøffer

At finde et par Bluetooth-hovedtelefoner, der både lyder godt og er behagelige at have på, kan være lidt af en udfordring. Her får du hjælp. Vi har testet tre forskellige af slags.

Test: Her har du tre lækre Bluetooth-hørebøffer

Er du ligesom os dødtræt af ledninger, når du hører musik på farten, skulle du overveje at anskaffe et par, der kan overføre lyden trådløst ved hjælp af Bluetooth.

Men det kan være svært at finde det helt rigtige par, hvor de manglende ledninger ikke får lydkvaliteten til at halte.

Vi har testet tre forskellige Bluetooth-hovedtelefoner, der på trods af begrænsningerne i Bluetooth-teknologien alle lyder så godt, at du ikke kommer til at savne ledningen.

Suveræn trådløs lyd fra Nokia

Nokia er ikke just blevet kendt verden over for at producere høretelefoner. Enhver, der har benyttet et af de headsets, der typisk følger med, når man køber en ny Nokia-telefon, ved nok, hvad vi taler om. 

Derfor blev vi faktisk lidt overraskede, da vi modtog vores testeksemplar af den finske mobilgigants BH-905i Bluetooth høretelefoner. 

De er nemlig ret lækre. De oser af kvalitet. Og så lyder de oven i købet fremragende. Men de er også ret kostbare. 

Læs hele testen af BH-905i her 

Lækker trådløs luksuslyd - med utjekket design

Sennheisers PXC 360 BT har fremragende lyd og imponerende trådløs rækkevidde. Designet falder dog ikke helt i vores smag. Og hvis vi skal betale over 2.000 kroner, som de koster, for et par hovedtelefoner, må vi altså gerne være lidt kræsne. 

Tilhører du imidlertid gruppen af hifi-feinschmeckere, der ikke har problemer med at have stillads på hovedet, vil du elske dem. 

Læs hele testen af PXC 360 BT her 

Trådløse hørebøffer fra Philips giver god lyd til prisen

Philips SHB9001 lyder ikke nær så godt som de to andre hovedtelefoner. Men lyden er stadigvæk ret god og detaljeret og med masser af smæk på bassen. 

Den trådløse rækkevidde lader derimod noget tilbage at ønske. Til gengæld koster Philips' trådløse mindre end det halve af, hvad de to andre hovedtelefoner koster. 

Og så er vi ret forelskede i hovedtelefonernes diskrete design. Det er godt nok lidt plastic-agtigt, men til gengæld er vægten lav, og hovedtelefonerne er generelt meget behagelige at have på. 

Læs testen her




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere