Artikel top billede

Guide: Bliv effektiv med tablet-pc'er og smartphones

Tablet-pc'er og smartphones invaderer både det private og professionelle liv. Her er guiden, der hjælper dig til at få det maksimale ud af produkterne.

Den personlige computer er ikke længere kun en stationær eller bærbar computere.

I stedet er smartphones og tablet-pc'er godt i gang med at gøre deres indtog i både vores private og professionelle liv.

Gartner vurderer eksempelvis, at salget af pc'er vil vokse langsommere end forventet, da mange af os i stedet kaster vores penge efter tablet-pc'er.

Konkret vurderer analysefirmaet, at der vil blive solgt 54,8 millioner tablets på verdensplan i 2011. Det tal vil være steget til 154 millioner i 2013.

Et lignende boom har smartphone-markedet oplevet.

Hvor ligger dine muligheder?

Som it-professionel har du derfor al mulig grund til at overveje, hvordan du kan udnytte de muligheder, der opstår i kølvandet på de nye personlige computere.

Er du udvikler, kan du nuppe din bid af apps-markedets milliard-omsætning.

Er du ansat i en virksomheds interne it-afdeling, kan du bruge de nye mobile platforme til at øge virksomhedens effektivitet og højne arbejdsglæden hos dine kolleger (ikke mindst cheferne).

I en serie artikler har Computerworld afdækket en række af de mobile muligheder, der ligger lige for, uanset om du tilhører leverandør- eller bruger-siden.

Her får du overblikket:


Sådan ser ERP, CRM og BI ud på din smartphone
Det vælter frem med business-applikationer til smartphones og tablet-pc'er. Se hvordan ERP, CRM og BI tager sig ud på mobile enheder.

It-chef vil erstatte medarbejder-bærbare med iPads
Hos Océ-Danmark er it-direktør Finn Mølgaard så begejstret for Apples iPad, at han vil lade den erstatte den bærbare computer.


CIO: Sådan giver mobil-apps effektiviteten et boost
Københavns Lufthavne har udviklet en lang række mobile løsninger til både de 2.000 medarbejdere, flyselskaber og passagerer. De øger effektiviteten, siger CIO'en.

Så hurtigt scorer du kassen på business-apps
Det er oplagt at udstyre salgspersonalet med interne apps til smartphones og tablet-pc'er. ROI'en er meget fordelagtig, mener tele-ekspert.

Sådan kan du blive rig på apps-udvikling
Det boomende apps-marked omsætter for gigantiske milliardbeløb. Se, hvor du skal fokusere kræfterne som udvikler.


Du kan ikke længere undgå iPhone og Android
Det er ikke længere muligt for dig som it-chef at klynge sig fast til de gamle smartphone-platforme. Du bliver nødt til at genoverveje din mobilstrategi.

It-chef: Sådan bruger vi BI og CRM på tablet-pc'en
Brille-virksomheden Prodesign udnytter de mobile platforme til BI og CRM. Se hvordan.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere