Artikel top billede

Microsoft vil levere cloud-Office til tablet-pc'er

BlackBerry-producenten Research In Motion og Microsoft er gået sammen om at levere Microsofts cloud-tilbud Office 365 til de mobile brugere.

Læs også:
Her er fem fede tablet-pc'er til dine medarbejdere

Guide: Få mere ud af tablet-pc'er og smartphones

Det er ikke kun Nokia, som Microsoft fletter fingre med på mobil-markedet for tiden. Også canadiske RIM, der står bag BlackBerry, får nu et solidt kindkys.

De to selskaber er gået sammen i et nyt partnerskab, der skal sikre, at RIM's mange erhvervskunder kan benytte Microsofts nye cloud-tjenester, også kendt som Office 365.

Det skriver nyhedssiden EnterpriseMobile Today.

Office 365 indeholder
web-hostede udgaver af Office-pakken, SharePoint, Exchange og Lync, og er en af Microsofts mest markante satsninger i nyere tid.

RIM, der altid har stået stærkt blandt erhvervs-brugerne - ligesom Nokia i øvrigt også har - har allerede en del cloud-tilbud til kunderne, men føjer altså nu Microsofts til porteføljen.

"Det (cloud, red.) er sådan vi laver real-time push ... det er sådan, vi udviklede vores verdensklasses sikkerhed, vores backend-integration med operator-systemer," udtaler Alec Taylor, vice president for Software, Services and Enterprise Marketing hos RIM.

"Når vi bevæger os fremad, ønsker vi at være i stand til at integrere og understøtte de mange organisationer og virksomheder, der fører an i cloud-revolutionen."

Fletter to skyer sammen

Han fortæller, at selskabet senere i år blandt andet lancerer BlackBerry Management Center, der er et cloud-baseret management system rettet mod mindre virksomheder, og Blackberry Enterprise Service, der går efter større virksomheder, der kaster sig ud i skyen.

Ifølge EnterpriseMobile Today vil aftalen med Microsoft betyde, at man kan koble BlackBerry Enterprise Server, der befinder sig i skyen, direkte sammen med Microsofts data centre.

Det betyder, at RIM vil kunne køre Office 365 på BlackBerry Enterprise Server i RIM's datacentre.

De to selskaber meddeler desuden, at et af de første produkter, der vil kunne udnytte Office 365, er tablet-pc'en PlayBook. Den kan du læse mere om herunder.

Her er fem fede tablet-pc'er til dine medarbejdere

Guide: Få mere ud af tablet-pc'er og smartphones




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere