Artikel top billede

Download: Få en tiptop computer med få klik

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men med dette gratis program kan du med få museklik få din computer til at køre mere tjept. Prøv Advanced SystemCare Free her.

Download: Få en tiptop computer med få klik

Din computer bliver støt og roligt sløvere og sløvere, som tiden går. Du fylder harddisken med hentede filer og installerer programmer i flæng.
 
Er det mon muligt at give computeren en opkvikker uden at skulle gendanne dit styresystem til fabrikstilstand?

Med det gratis program Advanced SystemCare Free kommer du faktisk langt. I stedet for at jonglere med forskellige programmer, der hver især varetager et bestemt aspekt af systemoptimering, samler Advanced SystemCare en række handy funktioner i et enkelt program.

Programmet kan for det første tjekke din registreringsdatabase for helbredsproblemer og inkluderer en såkaldt system optimizer, der piller ved Windows' indre for at sikre bedre ydelse.

Vi kender ikke de nærmere detaljer, men må erkende, at funktionen lader til at have en gavnlig indflydelse på vores testmaskines ydelse.

Advanced SystemCare kan desuden opsnuse spyware  og slette unødvendige filer fra din harddisk, så du får mere ledig diskplads.

De gratis glæder stopper dog ikke her, og vi kunne fortsat skrive mange linjer om programmets kvaliteter. Du kan eksempelvis se, hvilke programmer der starter sammen med dit styresystem, du kan lave en backup af driverfiler, inden du foretager en opdatering, og du kan slette dine efterladenskaber, når du har surfet på nettet.

Gratis er fint

Der findes også en betalingsversion af programmet, men den gratis udgave er glimrende i sig selv, så vi nøjes med at beholde pungen i baglommen.

Tidligere forsøgte Advanced SystemCare Free at liste Yahoo Toolbar ind på harddisken under installationen, det er nu fjernet.

Programmet er kompatibelt med Windows 2000, XP, Vista og 7 og kører fint både på 32- og 64-bit styresystemer. Det inkluderer desuden dansk sprogmulighed.

Prøv det her.

Læs også:
Guide: Giv din pc nyt liv - helt gratis
Download: Se hvad der æder pladsen på din harddisk




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere