Artikel top billede

Microsoft lover at fortsætte med Skype på Android og iPhone

Microsoft lover, at Skype fortsat vil være tilgængelig på Android og iPhone. Er det ikke tilfældet, findes der alternativer.

Du har formentlig allerede Skype på din stationære og/eller bærbare computer. Det giver mulighed for at holde kontakt med dine samarbejdspartnere rundt omkring i verden - eller i Danmark - ganske gratis. Det kan eksempelvis være med til at sænke udgifterne, når skræddersyede kinesiske skjorter sælges via internettet.

Men har du undersøgt muligheden for at spare penge ved at køre mobilsamtaler over Wi-Fi? Hvis du har, så anvender du måske allerede Skype på din Android-mobil, iPhone- eller Nokia-mobiltelefon?

Forsvinder Android- og iPhone-versionerne af Skype?

Men kan du nu være sikker på, at du kan blive ved med det, efter at Microsoft købte Skype i sidste uge?

Nokia skal jo fremover køre Microsofts mobile styresystem Windows Phone 7, så her vil Microsoft formentlig ikke stille hindringer i vejen for, at du kan fortsætte med at anvende Skype.

Men Android og iPhone er jo konkurrenter til Windows Phone 7, så skal du være nervøs for, at Android og iPhone-versionerne af Skype forsvinder? 

Microsoft: Ingen grund til uro
Nej, ikke hvis man skal tro Microsoft-chefen Steve Ballmer:
 
""Produkter og services, som Skype-brugere kender i dag, vil vokse og blive udvidet. Vi vil fortsætte med at investere i Skype på ikke-Microsoft-baserede enheder," lovede Steve Ballmer i sidste uge.

Selv om Steve Ballmer skulle glemme sit løfte og neddrosle supporten og udviklingen af Skype på ikke-Microsoft-platforme, kommer du ikke til at stå uden muligheder for at spare penge på dine mobilsamtaler.

Der eksisterer nemlig alternativer til Skype, blandt andet i form af Vopium-app'en, der findes til Android, iPhone, Blackberry og Nokia.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere