Artikel top billede

Overblik: Sådan vil CSC-strejke ramme Danmark

Der er under to uger til 300 CSC-folk går i strejke. Få overblikket over de systemer, der bliver ramt. Og hvordan humøret er blandt de konflikt-ramte.

CSC og Prosa har været i holmgang med hinanden i en mere end tre måneder lang udmattelseskrig.

Om under to uger trækker Prosa det våben, som fagforeningen har ventet på at kunne få lov til at trække, nemlig den store lammende strejke, der skal tvinge CSC til at makke ret.

Få overblikket over den seneste udvikling i den store konflikt.

Klik på hver enkelt artikel herunder for at læse mere.


Se alle CSC-systemerne der kan lamme Danmark
Om to uger forventes det, at CSC-konflikten går amok i en storstrejke. Offentlige systemer for trekvart milliard kroner er i fare. Her er en samlet oversigt over de mange systemer.


CSC-konflikten giver nu kæmpe problemer for Skat
En lang række af Skats digitale tjenester er blevet forkrøblet af konflikten hos CSC. Se de aktuelle problemer her.


Dagbog fra CSC-lockoutet: Slut med flinkeskolen
Flere CSC-kolleger er blevet fysisk syge, går ned med stress eller ligefrem depression. Selv dem på arbejde falder på stribe, fordi presset er for stort. Nu er vi klar til storkonflikt.


Prosa vinder over CSC i Arbejdsretten
Syv lockoutede medarbejdere fra CSC skal tilbage i arbejde, fordi de i strid med overenskomsten har været sendt hjem. Samtidig skal CSC tilbagebetale et stort beløb til Prosa.


Prosa sender 300 CSC-folk i strejke
300 driftsfolk hos CSC går i strejke om godt to uger. Fagforbundet Prosa har sendt andet strejkevarsel til CSC.


Politiet kaldt til CSC-demonstration
Politiet besøgte mandag en demonstration foran it-giganten CSC. De mange mennesker foran firmaet gav trafikale problemer.


CSC mørklægger data om trafikdræbte danskere
CSC-konflikten betyder nu, at det er blevet umuligt at holde øje med de steder, hvor det er farligst for danskerne at færdes i trafikken.


Overblik: Så alvorlig er situationen i CSC
Alle parter gør sig klar til den storstrejke, der nu er uafvendelig. Regeringen følger med i sagen. Mange myndigheder står til at blive ramt.


Overblik: Nu smuldrer CSC-systemerne
Landets vitale it-systemer er begyndt at bukke under, mens Prosa og CSC tordner mod hinanden. Vi giver dig her et overblik over udviklingen i den hektiske konflikt.


Overblik: Her er CSC-konfliktens første ofre
De første medarbejdere har mistet deres job, og CSCs kunder mærker konfliktens konsekvenser. Læs her, hvordan det er nået dertil.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere