Artikel top billede

Her ses Steve Jobs under præsentationen af iPad 2 i marts. Siden har han ikke vist sig offentligt, men på mandag vil han atter stå på scenen, meddeler Apple.

Steve Jobs trodser sygdom og leverer Apple-keynote

En meddelelse fra Apple slår fast, at Steve Jobs stadig er i stand til at trodse sin kræftsygdom.

Læs også:
Total stilhed fra Steve Jobs - er situationen alvorlig?

Ny bog: Syg Steve Jobs arbejder på sin livshistorie.

Video: Se Steve Jobs' store comeback med iPad 2

Når Apple i næste uge holder den årlige Worldwide Developers Conference i San Francisco, bliver det med Steve Jobs på scenen.

På selskabets hjemmeside meddeles det, at Steve Jobs leverer keynoten.

"CEO Steve Jobs og et hold af ledere fra Apple vil sparke selskabets årlige Worldwide Developers Conference (WWDC) i gang med en keynote på mandag ..." står der i meddelelsen, som dermed ikke kommenterer, at Steve Jobs ellers i længere tid har holdt sig væk fra rampelyset på grund af sin sygdom.

Han blev langtidssygemeldt i januar for tredje gang siden 2004. Han kæmper med kræft i bugspytkirtlen, der blandt andet har ført til, at han tidligere har fået transplanteret en ny lever.

Steve Jobs viste sig sidst for offentligheden i marts i forbindelse med præsentationen af iPad 2. Dengang var han tynd og mager, men ellers ved godt mod.

Det vil han tale om

I forbindelse med næste uges konference vil Steve Jobs altså atter stå på scenen for at kunne levere en keynote om kommende Apple-produkter.

"Apple vil afsløre næste generations software - Lion, den ottende store opdatering af Mac OS X, iOS 5, den næste version af Apples avancerede, mobile operativsystem, der ligger på iPad, iPhone og iPod touch; og iCloud, Apples kommende cloud-service.

Specielt iCloud har der været mange rygter omkring i den senere tid, og på mandag kan Steve Jobs således give svar på, hvorvidt rygterne har talt sandt.

Læs også:
Total stilhed fra Steve Jobs - er situationen alvorlig?

Ny bog: Syg Steve Jobs arbejder på sin livshistorie.

Video: Se Steve Jobs' store comeback med iPad 2




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere