Artikel top billede

Her er Microsofts nye SkyDrive-tjeneste

Cloud-tjenesten SkyDrive opgraderes med nyt interface og nye funktioner. Se nyhederne her.

Læs også:

iCloud: Nu er det knald eller fald for Apple i skyen

Microsoft slår Google i skyen

Microsofts cloud-tjeneste SkyDrive er blevet opgraderet, så brugerne nu har flere muligheder med de 25 gigabyte, der stilles gratis til rådighed.

Microsofts strategi er - på linje med Apples iCloud og Google net-tjenester - at skabe et netbaseret omdrejningspunkt for selskabets mange produkter.

Ved at anvende cloud-tjenesten kan brugerne således få adgang til deres digitale indhold fra alle maskiner, samarbejde om dokumenter og dele billeder med videre.

"Selvom flere end 100 millioner mennesker har prøvet SkyDrive på nettet, ved vi, at vi stadig kan gøre en masse for at forbedre oplevelsen," skriver SkyDrive-chefen Omar Shahine i et blogindlæg.

Resultat er, at Microsoft nu er på vej med en HTLM5-version af tjenesten, der blandt andet skal gøre det lettere og hurtigere at arbejde med billeder.

"SkyDrive har eksisteret siden 2007 og var simplethen bare ikke bygget til det moderne internet," lyder forklaringen fra Omar Shahine.

Det nye SkyDrive

Blandt nyhederne i det nye SkyDrive er, at det ved hjælp af hardware accelereret grafik bliver langt hurtigere at klikke rundt i foldere og billedarkiver.

Den nye version kan, når den anvendes i Internet Explorer 9, integreres med proceslinjen i Windows, hvilket mindsker det spring, der ellers ofte kan være mellem net-tjenester og selve pc-styresystemet.

Samtidig har Microsoft gjort rent i interfacet, så alle overflødige elementer nu ifølge selskabet bliver fjernet.

"Det gamle SkyDrive havde et resume af dine nylige filer, delte ting og sociale aktiviteter. Vi har hørt fra mange af jer, at det var forvirrende og krævede for mange klik."

"Vi kiggede også på placeringen af annoncer på SkyDrive og besluttede, at det ikke gav mening i denne oplevelse. Vi fjernede reklamer for at give plads til info om dine filer ..." forklarer Omar Shahine blandt andet i blogindlægget.


Nyt, renere interface i SkyDrive.

Samtidig lover Microsoft, at tjenesten vil blive finpudset yderligere i den kommende tid. Det vil blandt andet resultere i, at det bliver lettere at oprette nye billedalbummer, omdøbe filer, dele indhold og tildele rettigheder til de mennesker, man deler indhold med.

Du kan se en gennemgang af det nye SkyDrive her:

Læs også:

iCloud: Nu er det knald eller fald for Apple i skyen

Microsoft slår Google i skyen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere