Artikel top billede

Kontant belønning for sårbarheder

Hjælp os med at finde sikkerhedshuller og du kan få op til 3.133 dollar, lover Google.

Forleden kunne ComON fortælle om en 12-årig dreng som har modtaget 3.000 dollar for opdagelsen af et sikkerhedshul i Mozilla Firefox. Nu har Google udvidet sit eget Security Bug Bounty Program, som nu også lokker med præmier på helt op til 3.133,7 dollar for sikkerhedshuller i næsten alle Google-tjenester og webapplikationer.

Security Bug Bounty Program blev lanceret i starten af året, men dengang omfattede det kun Chrome browseren og præmien lå på mellem 500 og 1337 dollar.

Nu er der betydelig flere penge på spil og Google blæser til angreb på alle sine programmer med enkelte undtagelser som Picasa og Android.

Google vil heller ikke betale for angreb på firmaets infrastruktur, denial of service-angreb, fejl i teknologier som firmaet har købt for nyligt, social engineering eller fysiske angreb.

Så man skal altså ikke regne med, at man kan køre en bulldozer gennem Googles facade og få penge for det ...

Men ellers er der frit spil under de betingelser, der er skrevet i denne blog. Målet er at gøre Googles applikationer mere sikre.

Det ser nu ikke ud til, at Google kommer til at udbetale præmier til 12-årige. I betingelserne er der angivet, at mindreårige ikke kan deltage, ligesom man heller ikke må være med hvis man bor i sanktionsramte lande som Nordkorea, Iran, Cuba eller Syrien.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere