Artikel top billede

De 10 mest nørdede YouTube-videoer fra 2010

10 videoer fra den nørdede ende af bassinet. Se listen her.

Hver dag bliver der set to milliarder videoer på YouTube, og ikke så få af dem er relateret til teknologi og internet. I sit forsøg på at skabe overblik over de mest sete videoer i det forgangne år har YouTube blandt andet lavet en topliste i kategorien "Tech Culture".

Det fremgår ikke tydeligt udfra hvilke kriterier YouTube har brugt til at vælge til og fra, men kategorien er en blandet landhandel med både mobiltelefoner, musik og synsbedrag, men den giver et meget godt billede af, hvad der interesserede de nørdede YouTube-seere i 2010.

Der er også lavet mange flere årsstatistikker hos YouTube. Se listen over de mest delte, de meste sete nyhedsindslag og de mest spillede musikvideoer hos YouTube.

 

 

1. Den irriterende appelsin fik sit gennembrug i 2010. Denne video er set over 13 millioner gange.

 

2. Lanceringen af iPhone 4 fik på ny diskussionen mellem iPhone- og Android-ejere til at bryde ud i lys lue. I denne satiriske tegnefilm bliver iPhone-folket hængt ud som nogle ensporede og ukritiske fjolser.

 

3. Katten Iggy blev verdensberømt i tiden efter lanceringen af iPad. Iggy demonstrerede, at iPad'en er interessant for andre en mennesker.

 

4. Først blev de præsenteret som et stakkels band, der havde fået stjålet alle deres instrumenter. Men senere kom det frem, at medlemmerne i bandet Atomic Tom spillede iPhone-koncerten i undergrundsbanen for at få lidt viral opmærksomhed. Og det fik de.

 

5. I 2010 begyndte Google for alvor at lave reklame for browseren Chrome for et brede publikum. Det blev blandt andet til denne finurlige video.  

 

6. Fire millioner har set denne video. Flere har nok haft brug for at se videoen en ekstra gang for at gennemskue synsbedraget.

 

7. En fantasifuld fyr har brugt sin fritid på at lave denne lys-video. Over fire millioner har set med.

 

8. Hvis man er træt af at betale for meget for nye printer patroner, så kan man gøre som denne fyr og bygge sin egen legoprinter. Her er printerpatroner udskiftet med tuscher, hvilket lykkes ganske godt. Se resultatet:

 

9. Vidste du, at et kondom kan bruges til mange andre ting, end det oprindeligt var tiltænkt at kunne? Det gør du, når du har set denne video. 

 

10. De verdensberømte mentos/cola-drenge vender tilbage med denne video, der beviser, at cola faktisk kan fungere som brændstof til en bil. 

 

 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere