Forretningsmand købte ind uden at betale

I 2004-2005 handlede Digi-Shop og Digital Kompagniet stort ind hos flere danske forhandlereuden at betale. Samlet er der regninger for mindst 166.000 kroner. Indehaveren af selskaberne beklager situationen.

Digi-Shop og Digital Kompagniet, der er ejet af Gert Keller Jensen har efterladt en række forhandlere med store tab. Tre forhandlere står samlet med tab for 166.000, og der er ingen udsigt til, at de får pengene igen.

I 2005 begynder forhandleren Triogate at handle med Digi-Shop. Triogate handler primært med fotoudstyr og er ejet af Kenneth Holgersen. han fortæller:

»Gert Keller Jensen fortalte mig, at han havde lavet en virksomhed (Digi-Shop), der købte fotoudstyr til amatørfotografer, og han fortalte mig, at han fik pengene fra sine kunder, inden han ville lægge ordrer hos mig,« forklarer indehaveren.

I løbet af 14 dage når Kenneth Holgersen at sende et Nikon D2X, nogle objektiver, flashudstyr og andre dele til en samlet pris af 77.000 kroner, inden han begynder at undre sig over, at der ikke kommer nogle penge fra Digi-Shop. Han rykker gentagne gange Gert Keller Jensen for betaling, men der sker intet.

Uden skrupler
Kenneth Holgersen er ikke den eneste, der har brændt fingrene på Digi-Shop. Omtrent samtidig med at virksomheden foretog indkøb hos Triogate, bestilte Digi-Shop indehaveren også fotoudstyr hos Hother Import a/s.

»Han bestilte en mængde udstyr og fik sendt et Canon EOS og en del andet udstyr, men da der ikke kom nogen penge, sendte vi de sidste ting per efterkrav, og det nægtede han at betale,« fortæller Erling Hother, der er direktør i Hother Import a/s og fortsætter:

»Gert Keller Jensen skylder os 33.450, men vi har aldrig set en krone. Der er desværre nogen, som overhovedet ikke har nogen skrupler.«

Ifølge CRNs oplysninger er det ikke kun mindre forhandlere, der har penge i klemme hos Digi-Shop og Gert Keller Jensen. Han har tidligere drevet virksomheden Digital Kompagniet, der ifølge CVR-registret er inaktivt. Denne virksomhed skylder blandt andet Atea Danmark penge. Helt præcist drejer det sig om 55.957 kroner. Derudover er der en række andre kreditorer udenfor it-branchen, der har penge i klemme hos Digi-Shop og Digital Kompagniet.

Indehaveren af Digi-Shop, Gert Keller Jensen, har ikke ønsket at tale direkte med CRN, men i en mail oplyser han, at varerne, der er købt hos Triogate er solgt videre til kunder, men at pengene er brugt til at betale andre kreditorer. Han kalder det dybt beklageligt, at det er gået, som det er gået, og at han nu har lukket alle sine selskaber ned.

Hvad mener du selv der er gået galt?
»Det er et samspil mellem alvorlig sygdom, og uheldig økonomi grundet udefra kommende ting,« skriver Gert Keller Jensen blandt andet.

Han oplyser, at han i dag er pensionist, og derfor ikke har midler til at tilbagebetale de mange hundrede-tusinde kroner han skylder væk.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere