Årets største mobilugeMobile World Congress i Barcelona er i gang. Følg Computerworlds dækning her

Levnedsmiddel-kontrollen informerer på Internet

Annonce:
Annonce:

Cigaretskod, plastre og skruer er ikke lige det man forventer at finde i sine rundstykker, men ikke desto mindre noget, som en række uheldige københavnere har fundet i deres bagerbrød.

Levnedsmiddelkontrollen i København har foretaget et uanmeldt rengøringstjek hos 112 københavnske bagerier og resultatet viste, at hygiejnen hos hver tredje bager er direkte "uacceptabel".

De kommunale politikere mener, at forbrugeren skal have klar besked, og er derfor blevet enige om at offentliggøre undersøgelsen. Listen i Word-format findes på Levnedsmiddelkontrollens webside på www.lmk.kk.dk.

Foreningen Bager- og Konditormestre i Danmark har forgæves forsøgt at undgå den kommunale gabestok. Foreningen havde i stedet håbet på et samarbejde med kommunen om at højne rengøringsstandarten.

Fra nytår overgår Levnesmiddelkontrollen til staten, og Folketinget har besluttet ikke at foretage offentliggørelser som den i Købehavn.

(Kilde: Jyllands-Posten/Politiken)
  Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
  Indlæser debat...
  IT-JOB

  Se flere it-job hos

   
  Brancheguiden
  Brancheguide logo
  Opdateres dagligt:
  Den største og
  mest komplette
  oversigt
  over danske
  it-virksomheder
  Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
  Jaynet A/S
  It- og teleløsninger samt datacenterydelser

  Nøgletal og mere info om virksomheden
  Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

  Kommende events
  Projektstyring/projektledelse

  Alle organisationer arbejder med projekter, og målet er altid det samme: Projekterne skal afsluttes til tiden, inden for det fastlagte budget og med det ønskede resultat. Det gælder for både de små projekter samt for de store, mandskabskrævende og ressource tunge projekter med længere tidsramme. Læs mere

  Pfizers Konferencecenter - 2750 Ballerup  CIO Executive Update

  På CIO Executive Update kan du høre oplæg fra Henrik Amsinck - CIO for LEGO Group - om digitaliseringen af LEGO. Vi sætter desuden fokus på sikkerhed og mobility på to eksklusive roundtables - og giver plads til netværket med andre CIOs og it-direktører. Læs mere

  Comwell Aarhus - 8000 Aarhus  Få styr på din hosting - sådan får du mere ud at dine data

  Kom og hør om de nyeste metoder og teknologier, der giver dig mulighed for at øge udbyttet af dine data og din storage. Læs mere

  Idrættens Hus - 2605 Brøndby


  Computerworld
  IBM Danmark fyrer 90 ansatte - især én afdeling ramt: Få overblikket her
  IBM Danmark har netop gennemført en fyringsrunde. Her får du et overblik over situationen.
  CIO
  Google klar med 'Android for Work' - sådan vil Google få virksomhederne til at skifte til Android
  Google ser store muligheder for indtjening, hvis selskabet kan få virksomhederne til at vælge Android som mobil-platform. Nu er selskabet klar med særlig 'Android for Work'-løsning.
  Comon
  Sådan bliver den næste iOS-version - iOS 9
  Apple har lært lektien af fortidens bøvl og problemer med iOS. Derfor får den næste version fokus på stabilitet og fejlretning, og fyldes næppe med en masse nye funktioner, lyder forudsigelsen.
  Channelworld
  Milliardhandel: Norsk kapitalfond køber dansk it-succes
  Den succesfulde it-distributør EET Europarts får nye ejere, efter at den norske kapitalfond FSN har lagt et milliardbeløb på bordet.
  White paper
  Sådan får du lynhurtige web- og mobil-apps
  Byg et netværk der kan håndtere din virksomheds komplekse økosystem af forskellige typer af apps og skab den bedst mulige brugeroplevelse.