Danskere med i kampen om at være bedste mobile iværksættere

Til verdens største mobilmesse næste måned skal de bedste mobile iværksætter findes. Og flere danskere er med i kapløbet.

Mobile World Congress er verdens største mobilmesse, og den løber af stablen næste måned i Barcelona. Til messen uddeles Mobile Peer Awards, som er en pris, der uddeles til årets bedste iværksætter inden for mobile applikationer.

Det er Mobile Monday, der står bag uddelingen, og i Danmark er den organisation repræsenteret ved Crossroads Copenhagen, der foreløbig har fået otte tilmeldinger til Mobile Peer Awards fra danske iværksættere.

De otte danske tilmeldte iværksættere er Endomondo, Campfire, Glubbin, Mobintech, Novitell A/S, PortaPlay, SMS Passcode og Vopium. SMS Passcode tilbyder en ny form for sikkerhedsløsning via mobilen, og ifølge direktør David Hald er anerkendelse, som den man får ved at vinde Mobile Peer Award, vigtig for en virksomhed:

»I dag lykkes man kun som virksomhed, hvis man bliver anerkendt, og den bedste anerkendelse fås af ens peers, hvis de begejstres ved at opleve ens produkt. Vi ser Mobile Peer Awards som en oplagt chance for at opnå den vigtige anerkendelse nationalt og, hvis vi går videre til finalen i Barcelona, især internationalt,« siger David Hald.

Den første mandag i februar annoncerer Crossroads Copenhagen, hvilken af de otte danske iværksættere, der er gået videre til finalen i Barcelona.

I alt er der tilmeldte fra 44 byer verden over til Mobile Peer Award.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere