Ny dansk web-tjeneste lover nemmere sms-håndtering

Flyt arbejdet fra din smartphone til pc?en.

Sms-håndtering i en web-browser er set før – endda mange gange. Alligevel håber de to fynske web-entreprenører og iværksættere Elias Naur og Martin Willer Tychsen, at de kan tilføre markedet noget nyt og brugbart med tjenesten browsertexting.com.

Deres tjeneste virker i første omgang kun for folk med en Android-baseret smartphone. Telefonen parres med en browser, hvorefter dens kontaktbog dukker op i et chatvindue på pc-skærmen.

Martin Tychsen forklarer, at browsertexting adskiller sig fra de fleste andre lignende tjenster gennem app-modellen. Ved at slippe for at køre en server på telefonen, sparer brugerne på batteriet. Alle beskeder er AES-krypteret, så andre kan ikke se, hvad der sendes.

”Vi kræver ikke, at telefonen er på samme netværk som computeren. Vi kræver ikke engang at telefonen er i nærheden. Bare at vores lille app er installeret, så kan du i princippet lade telefonen ligge hjemme, i skuffen, ude i bilen eller nede i køkkenet, og bare den som minimum har adgang til mobilt datanetværk eller på anden måde internettet,” siger han.

De to fynske iværksættere skiller sig også ud fra andre tjeneste-udbydere ved hverken at kræve registrering eller signup.

iPhone-brugere kan kigge langt efter en app til tjenesten:

"Vi har ikke valgt at understøtte iPhone endnu. For at kunne tilgå de funktioner i telefonen som muliggør modtagelse og afsendelse af SMS'er, skal iPhonen jailbreakes. Til gengæld er Android langt mere åbent, og vi har kunnet udvikle systemet uden at bryde nogle rettigheder", fortæller Elias Naur.

Han har ikke interessen for it og teknologi fra fremmede: Elias er barnebarn af den berømte danske computer-pioner, professor Peter Naur.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere