Artikel top billede

Derfor bør du give Google+ en chance

Google åbner portene til Google+. Se de seneste nye funktioner, der skal få brugerne til at vælte ind.

Der er kun gået 90 dage, siden de første udvalgte brugere fik lov til at teste Googles bud på et socialt netværk, Google+. Nu er platformen blevet testet og fundet voksen nok til at slippe resten af verden ind. Men hvorfor skulle de bruge kræfter på Google+?

Google+ mangler stadig at overbevise mange tvivlere om sin eksistensberettigelse, men i forbindelse med åbningen har Google tilføjet flere funktioner, som måske kan lokke folk om bord.

Især Hangout-funktionen er blevet udvidet og slebet til.

Google Hangout er fællesdiskussioner med op til ni personer. På computeren fungerer de i stil med Skype og på mobiltelefoner kan de i realiteten erstatte sms'er. Google lader til at mene, at det især er Hangouts, der kan give Google+ kant. I den nye version bliver Hangouts opgraderet med video på mobile enheder, så man også kan se de personer, man taler med. Det fungerer nu på Android 2.3 og snart iOS.

Skærmdeling

En anden tilføjelse er muigheden for at dele sit skrivebord med de personer, man "hænger ud med". Det har allerede været muligt at se YouTube-videoer i fællesskab, men nu kan man via skærmdeling vise dokumenter og billeder fra computeren frem. Man kan også samarbejde om whiyteboards eller documenter i Google Docs.

Flere af mulighederne findes allerede i eksisterende tjenester fra Skype og Live Mesenger, men Google kan måske få succes ved at have hele pakken samlet.

LÆS OGSÅ: Så mange danskere er hoppet med på vognen

For eksempel går Google også i konkurrence med tjenester som Ustream og Bambuser med funktionen Hangouts On Air, der er en mulighed for at lave offentlige samtaler. Det kunne typisk bruges til at vise billeder fra en begivenhed for mange mennesker. På længere sigt skal alle have lov til at lave Hangouts On Air, men til at begynde med er det forbeholdt udvalgte personer. For eksempel Will.i.am fra gruppen Black Eyed Peas.

Google vil også gør det muligt at bygge Hangouts sammen med andre tjenester, så en API bliver snart stillet til rådighed.

Google+ er langt fra færdig, fortæller productansvarlige Vic Gundotra, men de åbne døre skal være med til at samle feedback og finde bugs så hurtigt som muligt.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere