Artikel top billede

Optag dine møder med OneNote

Hvorfor bruge kræfter på at tage en masse noter til mødet, når du kan optage det med Microsoft OneNote? Sådan her gør du.

Ok, indrømmet - der er meget sniksnak, du sikkert ikke gider sidde og lytte igennem, hvis du vælger at optage alle dine møder.

Men nogle gange kunne det være rart at have optaget centrale dele af et møde, så du kunne genskabe, hvordan en bestemt bemærkning faldt i sammenhængen, eller hvad det nu var for noget vigtigt noget, chefen sagde, du skulle huske at få med ...

Nuvel, har du Microsoft OneNote på din bærbare og en indbygget mikrofon er det ingen sag at optage de vigtige passager fra mødet - det er bare at klikke på en knap og have en smule fornemmelse for, hvornår noget er ved at blive vigtigt.

Du behøver ikke en gang at advare mødedeltagerne før du klikker på knappen, for det er fuldt ud lovligt at optage samtaler, man selv er part i, uden at gøre de øvrige samtaledeltagere opmærksom på dette - så længe man altså er berettiget til at deltage i samtalen.

1. Start en ny optagelse

Klik på Indsæt-fanen og derefter på Optag lyd- eller Optag video-knappen i Optagelse-gruppen. Så snart du har klikket på knappen, startes optagelsen, og Lyd og video-værktøjerne åbnes yderst til højre på Båndet. Samtidig indsættes et lyd- eller video-ikon på den side, du har åben i OneNote.

2. Stop optagelsen



Når mødet eller den del af det, du ønsker at optage, er forbi, klikker du på Stop-knappen på Optager-fanen. Du kan også pause optagelsen undervejs ved at klikke på Pause-knappen. Så snart du har klikket på Stop-knappen, ændrer fanen navn til Afspilning-fanen.

3. Lyt til eller se optagelsen

Så snart du holder musemarkøren over en optagelse, vises en afspilningsknap til venstre for lyd- eller video-ikonet. Lydoptagelser afspilles så snart du klikker på Afspil-knappen, mens videoklip åbnes I et separat vindue. Du kan også afspille optagelsen ved at klikke på Afspil-knappen på Afspilning-fanen.

Tak til Jacob Gjedde og John Olsen for at gøre opmærksom på lovgivningen omkring optagelser af samtaler.

Artiklen er opdateret 4. oktober klokken 14.21.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere