Tidligere Netkonceptdirektør går efter it-drift

Tidligere Netkonceptdirektør har på tre år skabt en stabil forretning på printer- og kopimaskiner. Nu går han efter at overtage kundernes it-drift.

Tommy Ernst Hansen var i sin tid med til at stifte Netkoncept og var i en åprgang direktør for forhandlervirksomheden. I 2003 solgte han sin del af Netkoncept har han med Fourfocus fået opbygget en forretning på næsten 40 millioner kroner årligt på at sælge printere og kopimaskiner til mellemstore virksomheder.

Nu udvider Fourfocus med en sideforretning med it-drift. En langsom succes bliver nu til en hel afdeling, der skal drive kundernes it-afdeling med både servere, netværk og PC'er. Det eneste kunderne skal gøre er at betale fakturaen.

De små ti ansatte i Fourfocus lavede i 2006 et overskud på 1,2 millioner kroner ud af en nettoomsætning på 44 millioner kroner. Efter en kraftig vækst de første to år, sigter virksomheden nu efter rolig vækst. I 2005 gik Fourfocus over Storebælt med et kontor i Odense. Til sommer indtager virksomheden Jylland med et kontor i Århus og adm. direktør Tommy Ernst Hansen fortæller, at han senere i år kan overtage en jysk virksomhed med 300 kunder.

Tommy Ernst Hansen forklarer, at kombinationen af kopi/print med it-drift giver fordele på både salgs- og servicesiden. Indkøberne af kopi/print tænker på en it-agtig måde og Fourfocus kan derfor nemmere vinde salget, når de kommer med en it-baggrund. Samtidig er der synergi på installations- og driftssiden, da teknikerne kan dække flere opgaver, når de er ude hos kunden.

De mindste it-driftskunder har fire pc'er, mens den største kunde, Palsgaard Gruppen har 220 arbejdstationer er på seks lokationer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere