Artikel top billede

Coolshop vinder tre e-handelspriser

Spilforhandler får årets e-handelspris og er kåret som bedste B2C-virksomhed og som bedste forhandler af forbrugerelektronik. Nu vil Coolshop udvide internationalt.

Onlineforhandleren Coolshop vandt i går aftes E-handelsprisen ved FDIH prisoverrækkelse. Juryen giver prisen til Coolshop, fordi forhandleren både har udvidet sit salg ved at have shop-in-shops i videoudlejningsbutikkerne Blockbuster, og fordi den har god kontakt med kunderne på Facebook.

»Coolshop er gennem innovation, nytænkning og grænseoverskridende satsninger blevet en dominerende spiller online i kampen om kunderne,« lyder det fra juryen.

E-handelsprisens jury gav også Coolshop priserne i kategorierne B2C og Forbrugerelektronik og kan dermed glæde sig over at få hele tre priser på samme aften.

»Det var virkelig, virkelig overvældende, specielt da vi vandt hovedprisen. Det er de fineste virksomheder, der alle bejler til e-handelsprisen, og da alle rejste sig op og gav os et stående bifald, anede jeg ikke hvad jeg skulle gøre,« siger en rørt marketingdirektør Jacob Risgaard.

Han tilskriver Coolshops succes virksomhedens gå-på-mod samt et talent for at både at være dygtige til at sælge og til at købe billigt. Coolshop køber ind fra leverandører i hele Europa, og i takt med at Coolshop er blevet større kan forhandleren købe ind til lave priser.

»Jo flere leverandører af et produkt, des bedre. For indkøbsprisen går op og ned hele tiden, og så gælder det om at slå til,« siger han.

Han kalder E-handelsprisen for er en blåstempling af Coolshop .

»Juryen er toppen af poppen i dansk ehandel, så prisen er en anerkendelse af os som forretning,« siger Jacob Risgaard.

For to år siden købte Coolshop en svensk forhandler, og nu vil Coolshop fortsætte de internationale takter. Forhandleren vil udvide til nabolandende og har kig på både Norge, Finland og de baltiske lande.

»Vi skal nå nye markeder og i år vil vi etablere os i mindst et land. Vi hviler ikke på laurbærrene,« siger Jacob Risgaard.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere