Warnøe-fusion holdt kun én måned

Billedlig talt var det allerede på vej ud af kirken, at de to nygifte blev enige om at droppe projektet og gå hver til sit. I hvert fald gik det stærkt, da ejerne af de nyfusionerede virksomheder Akticon og Fischer & Kern fandt ud, af de ikke passede sammen alligevel.

Hastværket betyder, at man på Akticons nye hjemmeside, www.aventor.dk, stadig mødes med det glædestrålende bryllupsbudskab. Teksten indeholder blandt andet links til de to nygifte, der fremover skal bære det fælles navn Aventor, men klikker man på den ene part, Fisher & Kern, får man helt andre toner. Her forklarer en kortfattet meddelelse, at de to firmaer alligevel ikke fusionerer.

De to selskaber lærte i sin tid hinanden at kende i Peter Warnøes Spirit Group, men fortsatte som uafhængige firmaer efter Spirit-projektets kollaps for godt et år siden. Peter Warnøe, der ejer en mindre andel af Akticon, fungerer i dag som dette firmas administrerende direktør.

Ifølge den glade fusions-tekst skulle det nye firma fra 1. januar ledes af Michael Tandrup. Han siger til CRN, at parterne fandt frem til, at fusionen var en dårlig ide, fordi tingene ikke var snakket ordentligt igennem.

»Men det var jo ret uheldigt, at erkendelsen kom så sent. Vi havde meldt ud til kunderne og det hele. På den anden side var det måske meget godt, at man tog beslutningen nu - frem for at gennemføre noget, der ikke ville kunne bære,« siger han.

Michael Tandrup var i sin tid med i ledelsen af Complet, som Peter Warnøe solgte med stor fortjeneste, og han har siden gentaget lidt af kunstgrebet ved at sælge sit eget firma, netværksforhandleren Axcess. I dag fungerer han ligesom Warnøe som en såkaldt business angel og sidder i bestyrelsen for Fischer & Kern. De to engles fælles indsats var dog ikke nok til at smede deres respektive firmaer tilstrækkeligt solidt i hymens lænker.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere