Telmore: Gratis prøve på GPRS og MMS

Kunderne hos lavprisselskabet Telmore kan fra 1. juli gratis bruge datateknologien GPRS i tre måneder. Det giver blandt andet adgang til at sende og modtage multimediebeskeder. Direktøren forventer en beskeden efterspørgsel.

Annonce:
Annonce:
Lavprisselskabet Telmore har langt om længe fået mulighed for at give kunderne adgang til datateknologien GPRS.

Selskabet har i lang tid lovet kunderne, at GPRS var lige på trapperne, men teknikken i TDC's netværk har angiveligt drillet.

Fra 1. juli er ventetiden dog slut, og Telmore forærer kunderne en tre måneders gratis introduktionsperiode.

Hvad kunderne skal bruge datateknologien til, udover multimediebeskeder (MMS), vides ikke.

- Vi har ikke taget stilling til endnu, om vi selv skal blive tjenesteudbyder, eller om vi overlader det til en partner, siger Telmores direktør, Frank Rasmussen.

Efter de tre måneder lover han en "aggressiv prispolitik". Konkurrenterne tager i dag typisk tre kroner for en MMS-besked og 25 kroner per megabyte data, der hentes via GPRS, men Telmore har ikke regnet sig frem til sine priser endnu.

I debatfora på nettet fra Telmore-kunder i lang tid efterspurgt GPRS, men Frank Rasmussen tvivler på, at det bliver nogen stor forretning fra starten:

- Jeg tror ikke, at ret mange vil bruge det umiddelbart. En lille skare af kunder bliver glade, men målt i antal har vi ikke fået ret mange henvendelser om GPRS, siger han.Annonceindlæg fra

Gør medarbejderne mere produktive med verdens bedste Office

Som erhvervsabonnement hos Telenor får din virksomhed gratis adgang til Microsofts topprofessionelle og cloudbaserede Office 365 i to år - samt alle fordelene af Telenors tætte partnerskab med en af Danmarks mest kvalificerede Office 365-specialister. Det giver alsidighed og tidsbesparende fleksibilitet i en grad, som tidligere har været forbeholdt de allerstørste virksomheder.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...
IT-JOBNetwork Architect
ECCO Sko A/S


Se flere it-job hos

 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TDC Hosting A/S
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

White papers
I dette white paper kan du læse om, hvad medarbejderne i dag forventer af dine...

I dette white paper kan du læse om Software AG's unikke tilgang til Intelligent Business...

I dette white paper kan du læse om de centrale egenskaber ved intelligente forretningsprocesser,...

 
Kommende events
CIO Executive Update
CIO Executive Update er kombinationen af oplæg fra en international top-CIO og muligheden for at netværke med andre CIOs og it-direktører gennem flere round tables om aktuelle emner.


Microsoft Office 365
Det cloud-baserede Office 365 er et af de mest succesfulde produkter fra Microsoft i de seneste år. Vi har allieret os med eksperter og cases, som kan give dig en konkret og koncentreret introduktion til det alsidige værktøj. Så tilbring en formiddag i selskab med Office 365 og se hvorfor produktet er så populært ? og hvordan it-afdelingen og brugerne høster fordelene i Office 365.


Hvordan finder og fastholder du de bedste it-medarbejdere?
Hvordan skal du tiltrække de bedste it-kandidater i fremtiden? Og hvilke kompetencer kommer virksomhederne fremover til at efterspørge?Log ind
x
E-mail
Kodeord