Artikel top billede

Danske firmaer i Red Herring-opløb

I næste uge offentliggør Red Herring deres 2010-liste over de 100 mest innovative teknologi-startups i verden. SMS Passcode er sammen med Dezide og Napatech blandt de nominerede.

SMS Passcode og Napatech fik allerede sidste år en anerkendelse af Red Herring, da det amerikanske teknologi-erhvervsmagasin satte dem på listen over de 100 mest innovative teknologi startups i Europa. Nu har firmaerne sammen med et tredje danske firma, Dezide, muligheden for at komme på listen over de 100 bedste på globalt plan.

SMS Passcode er et dansk sikkerhedsprodukt, som bruger SMS-teknologi til at sende realtime sikkerhedskoder til brugere; en såkaldt 2-faktor validering af brugere ved log-in.

Det skorter ikke med anerkendelser til SMS Passcode. sidste år udnævnte sikkerhedsmagasinet Secure Computing SMS Passcode som en af fem lovende sikkerhedsteknologier for fremtiden. SMS Passcode anvender mobiltelefonen til 2-faktor validering af brugere ved log-in.

Napatech, der også tidligere har været fremhævet af Red Herring, fremstiller avancerede ethernet-adaptere. Napatech har tidligere været i søgelyset for selskabets innnovation, og var blandt andet i 2004 med på den såkaldte Tornado 100-liste.

Dezide er et danske firma, der fremstiller management solution-teknologier, der gør brug af kunstig intelligens. Selskabet blev udskilt fra HP i 2001, og var i 2008 på Red Herrings lister over de mest innovative i Europa.

Den endelig liste over de 100 mest innovative teknologi-startups i 2010 offentliggøres i næste uge.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Test Engineer

Netcompany A/S

Software Developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere