Sådan får du Spotify Premium gratis

Læs her, hvordan du kan få Spotifys dyreste abonnement gratis.

Der er sikkert mange, der allerede er i gang med at udforske Spotifys musiske univers.

Her får du så lige et tip med på vejen til, hvordan der kan tikke 30 dages fri Premium-adgang ind på din Spotify-konto - kvit og frit.

Sådan gør du

Hvis du ejer en iPhone eller Android-telefon, kan du hente Spotifys app. Ved at gøre det får du automatisk 48 timers Premium-adgang gratis.

De 48 timer tæller ned, fra du har installeret app'en på din telefon.

Når det er gjort, modtager du en email på den adresse, du bruger til at logge ind på Spotify - det vil sige den mail, du også bruger til din Facebook-konto.

I mailen ligger der endnu en gave til dig. Du kan nemlig få fingrene i yderligere 30 dages Premium-adgang - ganske gratis.

Når du klikker på linket, bliver du præsenteret for hagen ved det hele. Du skal opgive dine kreditkortoplysninger til Spotify, eftersom der er tale om et fortløbende abonnement.

Det vil sige, at du faktisk tegner et Premium-abonnement, når du benytter introduktionstilbudet.

Men du behøver ikke binde dig til noget. Der er nemlig ikke tale om et abonnement med bindingsperiode, så du kan melde det fra igen med det samme og derved helt undgå abonnementet og dertil hørende betaling.

Vi har netop testet funktionen, og det fungerer fint. Vi tilmeldte os, indtastede kortoplysninger og gik så med det samme ind og opsagde abonnementet.

Vi har nu intet abonnement, men 32 dages Premium - de 48 timer, vi først indløste, lægges nemlig oveni.

Læs også

Spotify er i Danmark - prøv det gratis her




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere