Artikel top billede

Nye ultrabooks får superskærme med vild opløsning

De ultrabooks, der kommer på markedet næste år, vil have meget bedre skærme med superhøje opløsninger. Se specs her.

Læs også:
En sværm af ultrabooks klar til at knuse Macbook Air

Derfor kan ultrabook'en ende med at floppe

Computerworld News Service: Hvis du overvejer at købe en såkaldt ultrabook, så får du her et argument for at vente til den næste generation af disse ultratynde letvægtsbærbare lander på hylderne til næste år: Super-skarpe skærme i "Retina-kvalitet."

Websitet VR Zone rapporterer, at vi i starten af 2012, når de nye ultrabooks med den næste generation af Intels processorer med kodenavnet Ivy Bridge kommer på markedet, kan forvente at se skærme på 13,3 og 15,6 tommer med en opløsning på op til 2560 pixel i bredden og 1440 pixel i højden.

Til sammenligning har Apples eksisterende produkt i denne formfaktor, MacBook Air på 13,3 tommer, en skærm med en opløsning på 1440 gange 900 pixel, mens Apples iPad 2 har en skærm med en opløsning på 1024 gange 768 pixel.

På Intel Developer Forum i år fortalte Intel om at være i gang med at udvikle en skærm med en så høj pixeltæthed, at det menneskelige øje ikke kan skelne de individuelle pixel.

Med andre ord er bærbare i ultrabook-klassen muligvis ved at få skærme i smartphone-kvalitet.

Asus har i denne uge lanceret blandt andet Asus Zenbook UX31 med en smuk skærm på 13,3 tommer med en opløsning på hele 1600 gange 900 pixel, hvilket er højere end skærmopløsningen på både Apples MacBook Air og Acers konkurrerende ultrabook, Aspire S3-951.

Men hvis du er ude efter en ultratynd letvægtsbærbar med en skærm med virkelig høj opløsning - og du er villig til at betale, hvad man må gå ud fra, bliver en højere pris - så bør du vente omkring seks måneder, før du køber din ultrabook.

Oversat af Thomas Bøndergaard

Læs også:

En sværm af ultrabooks klar til at knuse Macbook Air

Derfor kan ultrabook'en ende med at floppe




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere