Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Sådan fik Skat-chef personlig besked om CSC-exit

Topembedsmand hos Skat, der har været i heftig diskusion med CSC's Carsten Lind, fik personlig besked om direktør- exit.

Læs også:

Carsten Lind er færdig i CSC

Her er mailen til CSC-ansatte om Carsten Linds exit

I månederne op til Carsten Linds exit hos CSC har koncerndirektør Jesper Skovhus Jensen fra en de største offentlige kunder, Skat, været i heftige diskussioner med netop CSC-topchefen.

Således beskyldte Skat leverandøren for bevidst at have ført Skat bag lyset i et it-projekt til 200 millioner kroner.

Under den opsigtsvækkende mail-udveksling kræver koncerndirektør Jesper Skovhus Jensen møder på "højeste niveau" med Carsten Lind, der må komme sin chef for den offentlige sektor til undsætning.

Det kuldsejlede it-projekt er nu udsat på ubestemt tid. Dermed må forsikringsselskaber, bilforhandlere og myndigheder fortsat om- og indregistrere køretøjer på manuel facon.

Da Carsten Lind tirsdag stoppede med øjeblikkelig virkning, blev koncerndirektøren fra Skat personligt orienteret om exiten fra CSC´s side.

Det oplyser han til Computerworld.

"Jeg blev ringet op og blev fortalt, at jeg lige skulle være opmærksom på, at der var sket ændringer her. Og du skal lige høre det fra os," siger Jesper Skovhus Jensen.

Ifølge topembedsmanden skete det "op ad dagen." Offentligheden fik nys om det omkring klokken 11 om formiddagen.

Koncerndirektøren opfatter da også beskeden som almindelig høflig gestus.

"Som jeg oplever det, har jeg fået et professionelt høflighedsopkald fra CSC Danmark, da vi er en stor kunde," siger Jesper Skovhus Jensen.

Computerworld har kontaktet CSC for at høre, hvor mange - og hvilke - kunder, der i tirsdags blev ringet personligt op af CSC for at få besked om, at Carsten Lind stopper.

Det ønsker CSC ikke at dele med offentligheden.

"CSC har ingen kommentarer," lyder det fra CSC's PR-bureau Kraft & Partners, der også afviser at kaste lys over, hvorfor topchefen for 2.500 ansatte stoppede med øjeblikkelig virkning.

Læs også:

Carsten Lind er færdig i CSC

Her er mailen til CSC-ansatte om Carsten Linds exit




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere