Artikel top billede

DS Display lever godt af videokonferencer

Trods en voldsom omstilling af forretningen efter tabet af agenturet for Panasonic formår nichedistributøren DS Display i Brøndby at skabe et nyt millionoverskud.

(Opdateret) Et overskud før skat på 1,7 millioner kroner ud af en omsætning på den gode side af 100 millioner kroner er mere end tilstrækkeligt til at gøre AV-distributøren DS Displays direktør Simon Kaas til en glad mand.

Simon Kaas glæder sig især over, at det er lykkedes at få en god forretning ud at en satsning på løsninger indenfor videokonferencer, hvor man blandt andet leverer varer til Atea, som efter opkøbet af den svensk-norske specialforhandler Calamus har oprustet på området.

»Vi er stolte over, at vi som distributør kan tjene penge. Sammen med Atea er vi blandt de få, der har set lyset på markedet for videokonferencer, som efter min mening vil blive lige så almindeligt som projektorer i løbet af de næste fem år,« siger Simon Kaas.

Sammenlignet med året før er det seneste resultat forbedret med 50 procent, hvilket er sket samtidig med at DS Display også har mistet agenturet på Panasonic til Tech Data. Derfor har DS Display været tvunget ud i en omstilling af forretningen, som har vist sig at blive en succes.

»Vi har en strategi om at videokonferencer skal være kernen i vores forretning, hvor vi satser på at tilføre værdi i kraft af den viden vi ligger inde med, samtidig med at vi sørger for at have rigtige produkter på hylderne. Så det er et rigtig interessant marked,« siger DS Displays direktør Simon Kaas, som i alt har 14 medarbejdere ansat.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere