Artikel top billede

Rosenmeier har ingen planer for fremtiden

Jørn Rosenmeier vil holde mindst seks måneder fri, når han stopper i Tech Data efter årsskiftet.

Det er afslutningen på et kapitel i Jørn Rosenmeiers liv, når han forlader Tech Data 1. februar næste år.  Som han selv udtrykker det:

»Jeg har ikke holdt tre ugers sammenhængende ferie siden jeg fik mit cvr-nummer for 25 år siden.«

Men nu bebuder Jørn Rosenmeier, at han vil tage en pause. 1. februar forlader han Tech Data i Danmark. Efter at have været country manager med ansvar for at få fusionen mellem Tech Data og Rosenmeier Electronics på plads. En opgave som Jørn Rosenmeier mener, at han nu har fået styr på.

»Det betyder også, at min tid er forbi. Der er brug for anden profil til at føre Tech Data videre i Danmark,« konstaterer Jørn Rosenmeier.

Hans afgang, som country manager kommer heller ikke som en stor overraskelse. Allerede da Tech Data købte Rosenmeier sidste sommer, og da det efterfølgende stod klart, at Jørn Rosenmeier skulle overtage kasketten som dansk landechef, var han åben omkring, at han anså det danske job for at være midlertidigt.

Ganske kort tid efter, at det blev offentliggjort at Jørn Rosenmeier skulle være dansk landechef for det fusionerede Tech Data / Rosenmeier, antydede han nemlig overfor CRN, at han satsede på, at gå videre til en nordisk stilling i Tech Data.

»Det er ikke min plan at være country manager i Danmark i 25 år - som jeg har være i Rosenmeier Electronics. Det er min opgave at gøre det gode arbejde færdigt, som Carsten Braunschweig har påbegyndt for at få ændret underskuddet i Tech Data Danmark til et plus,« sagde Jørn Rosenmeier til CRN i oktober sidste år.

I januar i år, stillede CRN ti spørgsmål til 2011. Et af spørgsmålene var, om Jørn Rosenmeier fortsat ville sidde i stolen som dansk country manager, når kalenderen skifter til 2012.

Jørn Rosenmeier kommer selv ind på det spørgsmål, da CRN møder ham efter, at det er blevet annonceret, at han forlader Tech Data 1. februar.

»I fik ikke ret. Jeg holder året ud,« griner han.

Samtidig fortæller han, at han ikke har noget job på hånden eller nogle planer for hvad han skal fremover, når han forlader Tech Data.

»Det er spændende, om jeg nu bliver kontaktet af en headhunter. Det har jeg aldrig prøvet,« siger Rosenmeier med et smil.

Han insisterer på, at han ikke har nogen ide om, hvad han skal fremover. Han vil derfor heller ikke give et fingerpeg på, om han kommer til at forlade branchen helt.

På spørgsmålet om, hvorvidt han har en konkurrenceklausul, der i en periode  forhindrer ham i tage job inden for branchen, svarer han heller ikke direkte.

»Nu trænger jeg til at tage det med ro. Jeg vil ikke tage nogen beslutninger de næste seks måneder,« konstaterer han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere