Artikel top billede

Dansk app kan skaffe dig venner overalt

Dansk mobil-app er nutidens svar på Træfpunkt.

Har du nogensinde haft lyst til at komme i kontakt med fremmede mennesker i nærheden af dig selv med de samme interesser, så skal JuMee måske installeres på din smartphone.

Applikationen, JuMee, er lavet af det danske firma InstantPeople med base på Cypern, der beskriver målgruppen som folk "der er nysgerrige efter at kommunikere med og møde nye mennesker, og som ønsker en hurtig respons. Appen giver dig muligheden for at skabe kontakt til andre, drøfte fælles interesser, gøre nye bekendtskaber, knytte venskaber, møde en kæreste, når som helst, og hvor end du befinder dig".

"Hvor de fleste sociale medier i dag, eksempelvis Facebook, i høj grad er koncentreret omkring menneskers eksisterende relationer, går vi den anden vej og lancerer en social platform, der skaber nye relationer mellem mennesker. Jeg har store forventninger til, at JuMee vil blive godt modtaget, og den foreløbige respons fra de tusinder af testbrugere, vi har haft, understøtter min forventning om, at vi har ramt plet med vores app," siger Steven Christensen fra InstantPeople.

Perfekt til juleøl

Han fremhæver den kommende j-dag, hvor Tuborg frigiver årets juleøl, som en oplagt anledning til at bruge JuMee.

Men kunne bruge platformen til at finde ud af, hvor i byen de sjoveste Tuborg-arrangementer er i gang lige nu, eller til at finde ligesindende enkeltpersoner eller vennegrupper, der har lyst til en god fest.

Man kan søge efter personer ud fra flere kriterier (køn, alder osv.). Når man har skabt kontakt kan man udveksle tekst og billeder via dataforbindelsen. En mødefunktion gør det muligt at følge en anden person, hvis han accepterer det, på et kort, så det er lettere at mødes fysisk.

JuMee er gratis og findes kun på engelsk til iPhone. Der kommer snart en dansksproget version af JuMee og en version til Android.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere