Sådan smider du et Facebook-gruppemedlem på porten

Ordet er frit på de sociale netværk, og det kan være et mareridt at administrere en Facebook-gruppe, hvis en eller flere brugere har glemt deres gode manerer. Se her hvordan du smider de gnavne brugere på porten, inden de farer i blækhuset.

Sådan smider du et Facebook-gruppemedlem på porten

Private brugere, brands og virksomheder fik hurtigt smag for at oprette grupper eller sider på Facebook.

Grupper kan tolkes som en slags diskussionsforum, mens sider ofte benyttes af virksomheder, der vil i kontakt med deres interessenter.

Men som med andre former for internetfora er det desværre ofte sådan, at temperamentet kan syde eller koge over hos enkelte brugere.

Andre er ikke nødvendigvis "rigtige" medlemmer og nøjes måske med at poste reklameindlæg, selv om det strider mod gruppen eller sidens retningslinjer.

Uanset hvad kan det være handy at vide, hvordan man som administrator fjerner et eller flere medlemmer. Vi viser dig, hvordan du gør.

Sådan fjerner du et medlem fra en gruppe

Først skal du klikke på den gruppe, du administrerer. Når Facebook-siden bliver vist, skal du navigere frem til boksen i højre side kaldet 'Medlemstal'.

Klik på linket 'Vis alle', hvorefter et vindue med samtlige gruppens medlemmer dukker op.

Til højre for hvert medlem kan du se et kryds, klik på dette ikon.

Nu dukker endnu en lille dialogboks op, hvor du bliver spurgt, om du er sikker på, at du vil fjerne den valgte bruger fra gruppen.

Du har mulighed for at sætte et flueben i dialogboksen, hvis du vil gøre det umuligt for den specifikke brugerkonto at blive medlem i fremtiden.

Sådan fjerner du et medlem fra en side

Hvis du i stedet har med en side at gøre, er fremgangsmåden en anelse anderledes.

Du skal dog stadig klikke på siden, du administrerer. Men i stedet for at klikke på 'Vis alle'-linket på medlemsboksen skal du klikke på linket i venstre kolonne, der viser antallet af personer, der "synes godt om" din side.

Find frem til den eller de brugere, du ønsker at smide på porten, og klik på brugerens navn.

Du vil nu blive spurgt i et lille dialogvindue, om du virkelig vil fjerne denne bruger.

Igen har du mulighed for at vælge, hvis brugeren skal blokeres i fremtiden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere