Artikel top billede

Sådan undgår du at gå kold på Facebook og Twitter

Glemmer du ofte at opdatere din virksomheds Facebook og Twitter? Se her, hvordan du kan få hjælp til at planlægge opdateringerne langt ud i fremtiden.

De fleste virksomheder, der opretter sig på sociale netværk, drømmer om at få et væld af fans og followers. 

Desværre går det langt fra sådan for alle, og det kan let begynde at knibe med motivation til at opdatere, når det efter nogen tid står klart, at aktiviteten og antallet af fans ikke står mål med forventningerne. 

Men ønsker du at blive populær på Facebook og Twitter, kræver det, at du både har daglige opdateringer og skriver interessante opdateringer. 

Det var blandt andet sådan, at 23-årige Christina Hagen Albrechtsen, som PC World Business Center tidligere har interviewet, har fået flere end 130.000 fans af sin webbutik, der sælger vovet undertøj og frække kostumer

Få system i opdateringerne

Ønsker du at sikre et stabilt flow med daglige opdateringer, kan det være en god idé at systematisere processen, så du slipper for at skulle bekymre dig om det hver dag. 

Det findes der flere værktøjer på nettet, som kan hjælpe dig med. Et af dem er tjenesten BufferApp, der både virker med Twitter og Facebook. 

For at komme i gang med at bruge BufferApp skal du blot logge ind på BufferApp.com og give tilladelse til, at tjenesten får adgang til din konto hos Facebook eller Twitter. 

Når du har gjort det, kan du skrive dine opdateringer ind i BufferApps beskedfelt. Efterfølgende bliver dine opdateringer lagt i en buffer, så de ikke alle sammen bliver skudt af på samme tid.

I stedet bliver de fordelt ud over et tidsrum, som du selv fastsætter. Eksempelvis løbende hen over dagen eller de kommende dage.

På denne måde sikrer du et stabilt flow af opdateringer, der betyder, at dine sociale netværks-profiler hverken ligger døde for længe eller sender for mange opdateringer ud på én gang. 

Eksempelvis kan du én gang om ugen afsætte tid til at forfatte en lang række opdateringer, der bliver sendt ud i løbet af ugen.

Sådan timer du dine opdateringer

Du kan naturligvis selv styre, hvornår dine opdateringer bliver sendt ud. 

På skærmbilledet herunder kan du se, hvordan du fastsætter, hvornår dine Facebook-opdateringer og tweets bliver sendt ud. 

På billedet er BufferApp indstillet til at opdatere Facebook klokken 10.22 om formiddagen, fordi vi gætter på, at folk på dette tidspunkt holder den første lille uformelle kaffepause på arbejdet, hvor de har tid til at tjekke deres Facebook og Twitter-profiler.

Den næste opdatering kommer igen om aftenen kl 19.40, hvor det er forhåbningen, at mange folk igen sidder ved computeren, før de sætter sig til rette i sofaen.

Analyser dine opdateringer

BufferApp har også en analyse-del, der blandt andet kan fortælle dig, hvor ofte andre folk deler dine opdateringer på Twitter. Oplysningerne fra analyse-delen kan du bruge til at finjustere dine opdateringer, så du finder ud af, hvad der virker, og hvilket tidspunkt der er det bedste. 

Du kan også hente BufferApp som iPhone- og Android-app, ligesom du også kan tilføje en særlig Buffer-app til din browser. 

Der findes dog også en række andre hjemmesider og apps, der kan det samme som BufferApp. Eksempelvis tjenesten Time.ly, der har mange af de samme funktioner som BufferApp, men som dog kun virker med Twitter-konti. 

Et andet alternativ er app'en HotSuite. Den unge danske iværksætter Søren Therkelsen har tidligere fortalt til PC World Business Center, at han bruger HootSuites iPad-app, når han skal tidsindstille sine Twitter-opdateringer, som han skriver fra Californien, der er ni tidszoner fra København. 

Det er gratis at bruge BufferApp, men det findes også i to dyrere versioner til cirka 55 kroner og 550 kroner om måneden.

Med betalingsversionerne får du blandt andet adgang til at kunne lagre flere beskeder i bufferen, og du får adgang til en mere detaljeret planlægning af dine opdateringer samt en gratis app til din smartphone.

Læs også: 
Sådan får din virksomhed mange fans på Facebook
Ung iværksætter: Derfor bruger jeg Twitter
Sådan bliver du super-sej på Twitter
Fræk iværksætter: Jeg har 130.000 fans på Facebook




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere