Smart app: Sådan undgår du at købe det forkerte tv

Med en smart mobilapp kan du gratis afprøve, hvordan en spritny fladskærm vil se ud hjemme i stuen. På den måde kan du finde den helt rigtige størrelse.

Når du skal købe nyt tv, er der mange ting, du skal holde styr på: Understøtter tv'et de nye signaler? Er det fremtidssikret? Skal det være plasma eller LCD? Har det nu god nok lyd? Hvor stort skal det være? Passer det ind i stuen?

Du kan finde hjælp i vores store købeguide til tv-markedet, men med en app fra Philips kan du nemt få svar på de to sidste spørgsmål.

App'en viser, hvordan forskellige fladskærme vil se ud hjemme hos dig.

Det fungerer ved, at du printer et stykke papir ud, som du placerer der, hvor dit nye tv skal stå eller hænge. Så fyrer du gang i app'en og peger telefonens kamera mod papiret. 

Herefter vil en 3D-model af en fladskærm blive smidt ind, der hvor papiret er. Du kan så gå rundt om tv'et og se det fra flere vinkler. 

Virker godt

Her på redaktionen har vi testet, hvordan det ville se ud, hvis vi smed en fladskærm op i køkkenet ved siden af vores lidt sørgelige juletræ.

Effekten er overbevisende, da det nye falske tv både kaster skygger og rammer det naturlige forsvindingspunkt ret godt. 

Du kan - ikke overraskende - kun vælge mellem de tv, som Philips sælger. Men selv hvis du har en drømme-fladskærm fra en anden producent, kan app'en give dig en god idé om, hvor meget eksempelvis et 32 tommer eller 55 tommer tv vil fylde i din stue. 

App'en kan hentes gratis til både Android og iPhone. Herudover skal du printe denne .pdf-fil

Vi har testet app'en på en iPhone 3GS. Her føles app'en lidt langsom og havde problemer under nogle lysforhold. Men det er ikke utænkeligt, at en hurtigere telefon med et bedre kamera kan gøre det bedre.

Læs mere om app'en på Philips' hjemmeside.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere