Artikel top billede

Årets topnyheder: De mest populære CW-artikler i 2011

Se de mest populære artikler på cw.dk gennem hele 2011.

Årets mest læste artikel på cw.dk:

Ni grunde til at skifte fra Facebook til Google+

2. juli 2011: Googles Facebook-udfordrer er faktisk en del federe end Facebook på flere områder. Se her, hvor Google+ slår Facebook.

Årets anden-mest læste artikel på cw.dk:

Fem fede ultrabooks: Så meget får du for pengene

8. september 2011: Lenovo, Acer, Asus, Toshiba og LG er på vej med ultrabooks. Her kan du selv bedømme, om du skal have fingrene i en af de super mobile og dog veludrustede pc'er.

Årets tredje-mest læste artikel på cw.dk:

Stor test: Her er markedets bedste mobiltelefoner

19. september 2011: Vi har testet 11 mobiler og giver dig overblikket over de bedste telefoner ude i butikkerne netop nu. Måske gemmer din næste mobil sig i mængden?

Årets fjerde-mest læste artikel på cw.dk:

Her er de fire bedste apps til at læse QR-koder
25. november 2011: Der er QR-koder overalt, men hvad er de bedste apps til at aflæse dem med?

Årets femte-mest læste artikel på cw.dk:

Købeguide: Sådan vælger du den helt rigtige bærbar.
1. juni 2011: Der er nogle ting, der bare skal være i orden, når du køber bærbar computer. Undgå at blive snydt - vi er klar med en guide, der gør dig i stand til at vælge den helt rigtige bærbar.

Årets sjette-mest læste artikel på cw.dk:

iOS 5 og iCloud: Se dommen over Apples nyheder

13. oktober 2011: Der er masser af spændende nyheder og fede funktioner i Apples nye iOS 5 og iCloud. Men der er også en del bøvl forbundet med opdateringen og klare mangler i cloud-tjenesten. Se dommen her.

Årets syvende-mest læste artikel på cw.dk:

Her er de fem vigtigste nyheder i Windows 8

22. august 2011: Microsoft har indflydelse på alt fra designet på din bærbare computer, til hvordan dine programmer ser ud. Men med Windows 8 skifter Microsoft for alvor spor. Se de fem vigtigste ting her.

Årets ottende-mest læste artikel på cw.dk:

Stortest: Office 2010, Open Office og Google Apps

30. april 2011: Er du til traditionel Office, den gratis Open Office eller den online-baserede Google Apps? Få svaret i denne stortest, hvor vi kårer den bedste kontorpakke.

Årets niende-mest læste artikel på cw.dk:

Test: Sådan virker Windows 8

13. september 2011: Microsoft er først klar med Windows 8 i 2012. Men vi har prøvet systemet i 24 timer. Læs de første indtryk af det nyskabende styresystem her.

Årets 10. mest læste artikel på cw.dk:

Derfor er Apples iCloud en kæmpe-skuffelse

26. oktober 2011: Potentialet ved Apples iCloud-tjeneste er enormt, og selskabet har selv været med til at skrue forventningerne i vejret. Netop derfor er iCloud også en skuffelse.

Årets 11. mest læste artikel på cw.dk:

Test: Kan man passe sit arbejde på en iPad?

2. november 2011: Kan en iPad erstatte din arbejdscomputer? Vi har gjort forsøget - se hvordan det gik.

Årets 12. mest læste artikel på cw.dk:

Lønstatistik 2011: Så meget får du i løn som it-ansat

18. november 2011: Lønstatistik 2011: Rigtigt mange danskere i it-branchen er ikke tilfredse med deres lønudvikling. Få overblikket over, hvor lønniveauet for din faggruppe ligger.

Årets 13. mest læste artikel på cw.dk:

Sådan bliver du ramt af ny smartphone-skat

7. november 2011: Har du styr på de nye it-regler? Computerworld har fået en revisor til at forklare reglerne i forhold til tiden før og under multimedieskatten.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere