Artikel top billede

Sværm af tablet-nyheder fremtvinger stort prisdyk

De mange tablet-pc'er, der strømmer ud på markedet, får nu flere af producenterne til at sænke priserne betydeligt.

Læs også:

Nu starter priskrigen på det boomende tablet-marked

Disse gadget-nyheder sparker døren ind til 2012

Det nye år ventes at blive præget af et væld af tablet-lanceringer.

Det er ikke bare Apples kommende iPad 3, der ventes at ramme markedet i år; producenter som Asus, Toshiba, Motorola, Amazon, Samsung og Acer har alle produkter på hylderne, der typisk kører Android - og flere produkter er i vente i 2012. 

Det kommende Windows 8 fra Microsoft ventes ligeledes at blive fulgt op af en række hardware-lanceringer.

Den forestående sværm af tablet-pc'er får nu Sony til at hakke 100 dollars af prisen på selskabets Tablet S-produkter, så eksempelvis en 16 GB-model nu koster 400 dollars i de amerikanske butikker.

Den danske pris er i øjeblikket omkring 3.800 kroner, og det vides ikke, og prisdykket også vil komme til udtryk her. 

Vild priskrig under opsejling

Det er blandt andet Amazons Kindle Fire, der med en startpris på 199 dollars i USA har været med til at starte priskrigen på tablet-markedet.

Blandt andre lavpris-tablets kan nævnes Kobo Vox, Huawei S7 og Creative ZiiO.

Mens de produkter kæmper om kunderne i den billige ende af markedet, er eksempelvis RIM's Playbook-tablet, der oprindeligt befandt sig i den dyre ende, blevet flere hundrede dollars billigere, end den var til at starte med.

Lige nu kan man eksempelvis købe en 64 GB-model for 299 dollars. Den oprindelige pris var 699 dollars. 

Sony sænker højst sandsynlig prisen på Tablet S for at øge salget, inden de mange 2012-lanceringer på tablet-markedet når ud i butikkerne og øger konkurrencen yderligere.

Det ventes, at CES-messen i Las Vegas, der finder sted senere på måneden, vil danne rammen om en stor del af disse lanceringer.

Læs også:

Nu starter priskrigen på det boomende tablet-marked

Disse gadget-nyheder sparker døren ind til 2012




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere