Læser Mark Zuckerberg danske aviser?

Den danske Facebook-debattør, skribent og prædikant Mikael Lemberg er blevet hyret af Facebook.

Mikael Lemberg har de seneste år været en hyppig gæst i danske medier som såkaldt Facebook-ekspert. Måske Mark Zuckerberg læser danske aviser?

Danske Lemberg har i hvert fald fået tilbudt og sagt ja til en stilling hos verdens absolut største sociale netværk.

Han kommer dog ikke til at dele kantine med klip/klap-klædte Zuckerberg. Han begynder i stedet sin stilling som client partner i Facebooks europæiske hovedkvarter i Dublin i næste måned.

"Jeg får ansvaret for at give større og mellemstore danske virksomheder og bureauer en god rådgivning om deres tilstedeværelse på Facebook. Det handler i første omgang ikke så meget om at sidde og sælge produkter. Det handler i højere grad om at hjælpe firmare og bureauer med at finde Facebooks værditilbud, så de kan definere en strategi og derefter implementere den," forklarer Mikael Lemberg til ComON.

Stillingen smager meget af hans aktuelle arbejde.

Lemberg er i øjeblikket Facebook-analytiker hos danske Komfo, der er vokset til at være et af nordens største bureauer, der giver rådgivning og laver kommercielle løsninger til Facebook. Komfo er officiel partner med Facebook, så muligvis er det også i den sammenhæng, at amerikanerne begyndte at fatte interesse for Mikael Lemberg.

Bruger du Twitter?

Mikael Lemberg er en yderst aktiv netværker. Ikke kun på Facebook. Det havde den nye arbejdsgiver også opdaget.

"Til en af de mange ansættelsessamtale måtte intervieweren lige indskyde, at de havde bemærket, at jeg havde mange tilstedeværelser på nettet. De ville lige høre, hvordan jeg så de forskellige sociale netværk i forhold til hinanden, og hvor jeg så Facebok i den sammenhæng. Han tilføjede, at der selvfølgelig ikke var et rigtigt eller forkert svar," fortæller Mikael Lemberg.

Hvad svarede du så?

"Jeg svarede, at jeg personligt får ret meget ud af Twitter og Facebook, hvor jeg har mindre udbytte af ting som Google+ og LinkedIn. Men det er vigtigst for mig at kigge på, hvor vi tilbringer vores tid henne, og hvor vi har mulighed for at modtage anbefalinger fra venner om jobs, produkter og andre ting, og der synes jeg, at Facebook har et unik produkt, som også kan bruges til HR og b2b-marketing. Fordi vi er omgivet af folk, som vi stoler på," siger Mikael Lemberg, der får lov til at beholde sin Twitter-konto.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere