Artikel top billede

Her er Sonys Spotify-konkurrent

Gør din PlayStation til en jukebox.

På gadget-messen CES i Las Vegas får vi et glimt af de produkter, der kommer på butikshylderne lidt i fremtiden, men Sony er allerede nu klar til at lade danskere prøve kræfter med et af årets nyheder:

Mød Sonys bud på en streaming tjeneste, Music Unlimited.

Music Unlimited minder groft sagt om Spotify, WiMP og TDC Play. Men tjenesten skal ikke blot ses som endnu en af mange streamingtjenester, der pipler frem i øjeblikket.

Sony har både bunker af markedsføringskroner til at promovere tjenesten men også den fordel, at selskabet allerede er til stede i mange hjem via PlayStations og fladskærms-tv. Det kan give den nye tjeneste et mærkbart boost i opstartsfasen.

Ellers minder tjenesten på mange måder om de tilgængelige konkurrenter. Via en månedlig betaling har man adgang til 12 millioner sange fra både de store og de uafhængige pladeselskaber. Man kan lave playlister og lytte til færdiglavede toplister.

Algoritmer holder øje med musiksmagen, så afspilleren løbende bliver klogere og kan præsentere musik, som brugere sandsynligvis vil holde af.

Den fulde version koster 89 kroner. En begrænset udgave koster 49 kroner.
 

Prøv det gratis

Music Unlimited kan afspilles på Sonys tv-linje Bravia men også Blu-ray-afspillere, hjemmebiografsystemer, PlayStation 3, PSP, pc'ere, Walkman, Android-baserede tablets og smartphones.

Music Unlimited kan allerede prøves nu i en gratis periode på 30 dage. Bemærk at Sony som mange andre automatisk forlænger abonnementet, hvis man ikke afmelder det efter testperioden.

"På under ét år har vi lanceret Music Unlimited i 13 lande, som nu er tilgængeligt i flere hundrede millioner hjem og på mobile enheder verden over. I det kommende år vil vi fortsætte udviklingen og bringe tjenesten ud til endnu flere enheder og brugere," udtaler Tim Schaaff, President i Sony Entertainment Network.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere