Artikel top billede

Vigtig Visma-forhandler genopstår efter konkurs

Med ny kapital og øget fokus på salg vil to nye ejere puste nyt liv i ERP-forhandleren House4it, som gik konkurs kort før nytår.

Efter en konkurs i midten af december forsøger nye ejere nu at videreføre landets største forhandler af Visma Winkompas, det Kolding-baserede House4it, i et nyt selskab.

Ny direktør er Henrik Thune, som hidtil har været menig medarbejder og partner i selskabet. Sammen med sin kompagnon Dan Pedersen har han skudt en halv million kroner i et nystiftet aktieselskab, som samtidig har overtaget alle aktiviteter og medarbejdere fra det tidligere House4it-selskab.

Henrik Thune fortæller, at det er den økonomiske krise, som har tvunget de tidligere ejere Elwin Jepsen og Brian Jørgensen til at smide håndklædet i ringen. Han ønsker derudover ikke at gå i detaljer om årsagen til problemerne i House4it, som de seneste otte år har specialiseret sig i Vismas ERP-system Winkompas.

»Der har været et højt serviceniveau overfor kunderne, men spørgsmålet er, om man altid har tjent penge på det. Vi skal sørge for, at de ting vi laver er fakturérbare, og at vi får penge for de timer, vi bruger ude hos kunderne,« siger Henrik Thune, som desuden vil styrke salgsorganisationen med ansættelse af to sælgere på henholdsvis Sjælland og i Jylland.

Han understreger samtidig, at der er indgået aftaler med forhandlerens leverandører om et fortsat samarbejde.

Den tidligere medejer Elwin Jepsen glæder sig over, at House4it nu drives videre med de hidtidige medarbejdere. Han ønsker derudover ikke at kommentere sagen.

House4its hovedleverandør er Visma Avendo, som tager sig af software til SMB-markedet. Daglige ansvarlig Thomas Nissen lægger vægt på, at genstarten af House4it ikke får betydning for kunderne.

»Det er vigtigt, at vores kunder ikke bliver berørt af det her i deres dagligdag, og hvordan House4its selskabskonstruktion ser ud, hverken kan eller vil jeg blande mig i,« siger Thomas Nissen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere