Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Danskere vil sælge Android-tabletter til under en tusse

Billigere end Amazon Kindle Fire.

Firmaet Jecopix Danmark vil sælge Android-tablets til under 1000 kroner.

På sin firmaside er der lige nu lagt to modeller til salg.

Det er serien TabOne, som findes i skærmstørrelserne 7" og 9,7". Indmaden er desuden 1,2 Ghz processor og 802.11 Wi-Fi-forbindelser.
Begge modeller har web-kamera og praler med batteritid på mellem 14 og 29 timer ved normalt brug.

Billigere end Kindle Fire

Tabletten minder om mange andre på markedet, og det er især prisen, den forsøger at skille sig ud på. Den ligger for henholdsvis den lille og store model på 1000 kroner og 1700 kroner.
Det vil sige, at 7"-udgaven kan matche Amazons meget omtalte billige udvidede ebogs-computer Kindle Fire på prisen.

Desuden kommer TabOne 7" med 16GB hukommelse, 512MB RAM og Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) styresystem. TabOne 9,7" kommer har 1GB RAM, 16GB indbygget hukommelse + 16GB Micro SD-kort og kamera på begge sider.

Der er ikke meget information om Jecopix. Det er et enkeltmandsfirma drevet Jesper Vestergaard Mortensen, der også driver fotofirmaet JecoPixStock. Ifølge Erhvervs- og Selskabsstyrelsen blev firmaet stiftet i september sidste år.
Tablet-pc'erne kan bestilles fra hele Norden, og salget skulle ifølge webshoppen allerede være godt i gang.

Det er ikke første gang, at danskere forsøger at sælge de billige tavle-computere til spotpris. Firmaet ProPad forsøgte i 2010 at komme ind på markedet med en ligeledes billig tablet til 1500 kroner. Hjemmesiden er nu lukket.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere