Artikel top billede

Elmgren rykker op i den europæiske top

Tech Datas nordiske chef Jonas Elmgren får ansvaret for det halve Europa.

Samtidig med at der sker vagtskifte hos danske Tech Data, hvor Hanne Sjøberg netop har overtaget chefstolen fra Jørn
Rosenmeier
, tager svenske Jonas Elmgren et spring op i hierakiet hos den amerikanske distributionsgigant Tech Data. I forbindelse med en reorganisering af den europæiske organsitaion bliver Jonas Elmgren en af to vicepræsidenter med ansvar for hver sin del af Europa.

Den nordeuropæiske superregion kommer ud over Norden og de tre tysktalende lande Tyskland, Østrig og Schweiz, til at bestå af de baltiske lande, Bulgarien, Rumænien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Polen. Det er den region, som Jonas Elmgren nu skal stå i spidsen for.

Den anden europæiske superregion får britiske Andy Gass, som chef. Andy Gass, som i øvrigt er kendt i Danmark fordi han en kort overgang var dansk country manager for Tech Data.

De sidste par år har Andy Gass været chef for Tech Data i Storbritanien.

Samtidig med at Jonas Elmgren rykker et hak op i Tech Data-hierakiet, overtages rollen som nordisk chef Af nordmanden Öyvind Sether.

Jonas Elmgren fortæller Til CRNs svenske søstermedie it24, at han tror det er en velgennemført nordisk strategi, der står bag hans forfremmelse. En strategi han nu skal hjælpe med at få bredt ud i flere dele af Europa.

"Det er gået godt for os og det har man også været opmærksom på centralt i Tech Data Europas ledelse," fortæller Jonas Elmgren til it24.

I følge det svenske kanalmedie er det endnu uklart om Jonas Elmgren kommer til at bestride sit nye job udfra Stockholm, eller om hans nye nordeuropæiske hovedkvarter kommer til at ligge i et andet land.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere