Artikel top billede

Disse nyheder er i vente på Mobile World Congress

Det svirrer med både rygter og mere håndfaste oplysninger om nye produkter, der vil blive introduceret på Mobile World Congress i Barcelona.

Læs også:

Sådan bliver de nye smartphones i 2012

Computerworld News Service: Efter at en sand syndflod af produkter for nyligt blev introduceret ved CES, kan det være svært at forestille sig, at producenterne har særligt meget tilbage at afsløre sidst på måneden ved Mobile World Congress i Barcelona.

Men selskaber som Sony og HTC har allerede pisket en stemning op blandt mobilbranchens observatører ved at udsende invitationer og puste til rygterne om Android 4.0, Windows Phone og nye enheder med fire processorkerner.

Den fire dage lange mobilmesse ventes at tiltrække over 60.000 deltagere og vil byde på præsentationer fra topcheferne hos mobilproducenter såsom HTC og Nokia samt fra tele- og netværksselskaber såsom AT&T, Cisco og Juniper Networks.

Messen vil desuden byde på rigeligt med produktintroduktioner, teknologidemonstrationer og fremlæggelser af strategiske planer.

Her får du en gennemgang af, hvad vi indtil videre ved eller i det mindste har hørt og læst af rygter om nye produkter, der vil blive introduceret på Mobile World Congress.

Her er produkt-nyhederne

Læs også:

Sådan bliver de nye smartphones i 2012

Nvidia har sendt invitationer ud til en begivenhed til ære for selskabets Tegra 3-processor med fire kerner. Den nye processor er allerede at finde i Asus' tablet Transformer Prime og forventes også at blive brugt i flere smartphones.

Sony har sendt invitationer ud til en begivenhed 26. februar med fokus på den Android-baserede smartphone Xperia. En spilorienteret S-model blev introduceret på CES.

Samsung: Vi ved med sikkerhed, at Galaxy S3 ikke når at blive introduceret ved denne Mobile World Congress. Samsung har dog udtalt, at den Android-baserede telefon vil blive lanceret ved en separat begivenhed midt på året. 

Det rygtes dog, at selskabet muligvis vil introducere en udgave af sin Galaxy Tab-tablet med en skærm på 11,6 tommer og en kraftig processor på to gigahertz.

HTC er også i fokus for rygter forud for Mobile World Congress på grund af nogle lækkede fotos af selskabets ventede smartphone Ville. Denne telefon vil ifølge rygterne køre Android 4.0 og have en processor med to kerner på 1,5 gigahertz, teknologien Beats Audio og en super AMOLED-skærm på 4,3 tommer.

HTC, der gik relativt stille med dørene under CES, forventes i Barcelona ifølge bloggen Android Community at fremvise sin smartphone Edge med fire processorkerner og en skærm på 4,7 tommer.

LG forventes at løfte sløret for smartphonen X3, der ifølge websitet Pocketnow ligeledes vil have fire processorkerner. X3 vil ifølge rygterne have en Tegra 3-processor, kameraer på henholdsvis otte og 1,3 megapixel, lang batterilevetid, Android 4.0 Ice Cream Sandwich samt en skærm på 4,7 tommer.

Microsoft vil sørge for, at Mobile World Congress ikke kun kommer til at handle om Android ved at lancere den offentlige betaversion af Windows 8, det såkaldte Consumer Preview, 29. februar i Barcelona (teknisk set ikke ved selve mobilmessen men på et hotel i nærheden).

Der vil dog ifølge Geek.com blive introduceret flere Windows Phones ved messen heriblandt sandsynligvis LG Miracle med en Snapdragon-processor på en gigahertz, otte gigabyte internt lager og understøttelse af NFC.

Nokia har sendt vage invitationer ud til pressen til en begivenhed 27. februar ved Mobile World Congress, der intet fortæller om, hvad det kommer til at handle om. Her forsikrer rygterne os dog, at selskabet er på vej med en avanceret Windows Phone, der ifølge Forbes og andre kilder måske er en ny udgave af Lumia eller måske noget helt andet.

Nokia, som har satset sin fremtid inden for smartphones på Microsoft, introducerede sin første Windows Phone med LTE, Lumia 900, under CES i år.

Apple kommer ikke til at trække nogen store overskrifter ved den kommende mobilmesse.

Men ligesom der på CES var mange virksomheder tilknyttet Apple, der fremviste deres tilbehør og apps til iPhone og iPad, så vil Apples kommende lancering af iPad 3, som forventes at ske i marts, sikkert ligge i baghovedet på mange af deltagerne og de udstillende virksomheder, der forsøger at differentiere deres produkter fra Apples.

Oversat af Thomas Bøndergaard.

Læs også:

Sådan bliver de nye smartphones i 2012




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere