Artikel top billede

Rygte: Apple på vej med discount-udgave af iPad 2

Apple vil måske præsentere end billig iPad 2-model samtidig med den kommende lancering af iPad 3.

Computerworld News Service: Forlydender fra Apples forsyningskæde peger i retning af, at selskabet på onsdag i næste uge udover tredje generation af iPad'en vil introducere en iPad 2 med otte gigabyte.

Tidligere på ugen sendte Apple officielle invitationer ud til en pressekonference 7. marts i San Francisco.

Det rygtes, at Apple her vil lancere andet end blot iPad 3.

Nogen tror, at der også kommer et nyt Apple TV eller måske endda et egentligt tv-apparat med internet; et såkaldt smart tv.

Digitimes rapporterer med henvisning til unavngivne kilder, at Apple ikke alene vil lancere to udgaver af iPad 3 - modeller med henholdsvis 16 og 32 gigabyte - men også en iPad 2 med otte gigabyte.

På nuværende tidspunkt kan man købe iPad 2 med henholdsvis 16, 32 og 64 gigabyte.

Så hvis disse rygter taler sandt, ser det ud til, at Apple dropper modellen med 64 gigabyte i den tredje generation og samtidig lancerer en ny, billigere model af anden generation med lavere kapacitet.

Formålet med det vil være at kunne konkurrere med den flodbølge af tablets med Windows 8, der forventes at ramme markedet til sommer, når Microsoft udgiver den næste version af sit styresystem. Microsoft gjorde forbruger-betaen Windows 8 Consumer Preview offentligt tilgængelig i onsdags.

Det er muligt, at Apple dropper modellen med 64 gigabyte på grund af relativt dårlige salgstal sammenlignet med modellerne med lavere kapacitet, bekymringerne over prisen eller måske er det fordi, at der vil blive lanceret løsninger til ekstern storage - hvis rygterne i det hele taget har noget på sig.

Apple har ifølge rapporten fra Digitimes også "høje forhåbninger" for iPad 3 og har fordoblet antallet af enheder i forhold til sin oprindelige ordre hos selskabets kinesiske leverandører.

Oversat af Thomas Bøndergaard

Læs også:

Nu er det officielt: Den nye iPad kommer på onsdag

Sådan tjener Rockwool kassen på iPad-køb.

Nu kommer iPad 3: Fem ting du skal holde øje med.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere